Δημόσια ΥγείαΠαγώνη για απογευματινά χειρουργεία: «Δεν υπάρχουν γιατροί»

Παγώνη για απογευματινά χειρουργεία: «Δεν υπάρχουν γιατροί»

- Advertisement -

Δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό για να λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό για να λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Ματίνα Παγώνη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Με ποιους αναισθησιολόγους και σε ποια χειρουργικά τραπέζια και αίθουσες θα λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία;» διερωτήθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Σε ερώτηση που της τέθηκε, «αν δεν την ικανοποιεί αυτό που είπε ο υπουργός, να ολοκληρώνεται το πρωινό πρόγραμμα και μετά αν υπάρχει κενό και διαθέσιμοι άνθρωποι να γίνει προγραμματισμός για τα απογευματινά χειρουργεία», η κυρία Παγώνη είπε: «Ο υπουργός μας απάντησε, πως αυτοί που θα κάνουν απογευματινά χειρουργεία προφανώς δεν θα κάνουν πρωινά. Γιατί έτσι είναι. Όλοι οι γιατροί μιας ομάδας ενός τμήματος δεν μπαίνουν το πρωί στο χειρουργείο. Επομένως αυτοί που θα κάνουν απογευματινά, δεν θα κάνουν πρωινά».

Η κ. Παγώνη επίσης πρόσθεσε: «Εμείς εισηγηθήκαμε ότι με το προσωπικό αυτό που υπάρχει δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε». Όπως είπε η κυρία Παγώνη δεν είναι υποχρεωτικά τα απογευματινά υπουργεία, θα κάνουν όσοι μπορούν. Για να συμπληρώσει: «Έχουμε επιφυλάξεις, κατά τη δική μας εμπειρία δε μπορούν να λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ