Δημόσια ΥγείαOnline υπηρεσία ενημερώνει για τον μέσο χρόνο αναμονής στα Επείγοντα

Online υπηρεσία ενημερώνει για τον μέσο χρόνο αναμονής στα Επείγοντα

- Advertisement -

Μια νέα online υπηρεσία βρίσκεται στον “αέρα” εδώ και περίπου μια εβδομάδα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Βενιζελείου, προκειμένου να ενημερώνει σε real time τους πολίτες σχετικά με το μέσο χρόνο αναμονής στα επείγοντα.

Κατά την προσέλευση του πολίτη στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, ενημερώνεται μέσω ειδικής οθόνης για τον μέσο χρόνο αναμονής, σε πραγματικό χρόνο (real time), που θα χρειασθεί έως τη στιγμή που θα εξετασθεί από τους ιατρούς στα εξειδικευμένα ιατρεία του τμήματος. Επίσης στην ίδια οθόνη αποτυπώνονται και στατιστικοί δείκτες που «τρέχουν» και αυτοί σε πραγματικό χρόνο και αφορούν τη προσέλευση στα ΤΕΠ κάθε χρονική στιγμή, σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική στιγμή του 2017.

Η εν λόγω ενημέρωση γίνεται και από την ιστοσελίδα του Βενιζελείου www.venizeleio.gr, στο πάνω δεξί μέρος της (τις ημέρες που εφημερεύει το νοσοκομείο).

Το Βενιζέλειο για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, καθώς η παραπάνω εφαρμογή εφαρμόζεται πρώτη φορά πανελλαδικά σε δημόσιο Νοσοκομείο, αποτελώντας ένα εργαλείο ενημέρωσης του πολίτη, ώστε να γνωρίζει άμεσα τον μέσο χρόνο αναμονής που ισχύει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.

Η εφαρμογή συνεχώς θα αναβαθμίζεται με νέες πληροφορίες για την ενημέρωση των πολιτών και σύντομα θα διατίθεται και στα Αγγλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ