Δημόσια ΥγείαΟ Θάνος Πλεύρης «αποχαιρετά» τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

Ο Θάνος Πλεύρης «αποχαιρετά» τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

- Advertisement -

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) επισκέφθηκε το πρωί ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) επισκέφθηκε το πρωί ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τον «αγαπημένο του», όπως λέει ο ίδιος, επιχειρησιακό βραχίονα του ΕΚΑΒ, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/5) ο Θάνος Πλεύρης.

Ο απερχόμενος υπουργός Υγείας, ο οποίος τα επόμενα 24ωρα θα παραδώσει τη σκυτάλη του υπουργείου Υγείας σε υπηρεσιακό υπουργό, θέλησε να ευχαριστήσει δια ζώσης τους εργαζόμενους, αλλά και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ), Νίκο Παπαευσταθίου.

«Η αγαπημένη μου υπηρεσία, ο επιχειρησιακός μας βραχίονας, το ΕΚΑΒ. Ήταν αδύνατον να μην το επισκεφτώ, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο φίλο Παπαευσταθίου, τους γιατρούς, διασώστες και όλους τους εργαζομένους που δίνουν καθημερινή μάχη για τον πολίτη. Μόνο ευγνωμοσύνη», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα social media.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Παπαευσταθίου από την πλευρά του, παρέδωσε στον Θάνο Πλεύρη ένα ενθύμιο, ως απόδειξη της αγαστής μεταξύ τους συνεργασίας και της έμπρακτης υποστήριξης που έδειξε ο υπουργός Υγείας όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας -και όχι μόνο- στους εργαζόμενους του Κέντρου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ