Δημόσια ΥγείαΝοσοκομείο Μεταξά: Fake news το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού

Νοσοκομείο Μεταξά: Fake news το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού

- Advertisement -

Fake news χαρακτηρίζει η διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού, όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, διαβεβαιώνοντας ότι λειτουργεί κανονικά.

Fake news χαρακτηρίζει η διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού, όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, διαβεβαιώνοντας ότι λειτουργεί κανονικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Επειδή τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες αναπαραγωγής ψευδών ειδήσεων από συγκεκριμένους κύκλους συνδικαλιστών και ΜΜΕ, καθώς και «πρωτοβουλίας» συλλογής υπογραφών για να ανοίξει ξανά η δήθεν κλειστή Μονάδα Μαστού, ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι η Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά λειτουργεί κανονικά! Παρά το γεγονός ότι διαψεύστηκε το κλείσιμο της Μονάδας Μαστού, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Νοσοκομείου Μεταξά από την 7η Νοεμβρίου, εντούτοις συνεχίζεται σκοπίμως η αναπαραγωγή της εν λόγω ψεύδους είδησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πλήρης λειτουργία

Τονίζει δε ότι τόσο τα εξωτερικά ιατρεία όσο και τα χειρουργεία της Μονάδας Μαστού είναι σε πλήρη λειτουργία. «Για αυτό και δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις γυναίκες που χρειάζεται να λάβουν ιατρικές συμβουλές από εξειδικευμένο και έμπειρο Χειρουργό Μαστού».

Η διοίκηση του «Μεταξά» υποστηρίζει ότι «η διασπορά fake news περί λουκέτου στη Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά, εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες! Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα την προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Μεταξά, των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ογκολογικούς ασθενείς μας και των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού μας».

Σημειώνεται πως σήμερα για το ίδιο θέμα κατέθεσαν στον ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας 26 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου. Στην ερώτηση τονίζεται μέσα από στοιχεία έκθεσης του ΟΟΣΑ «η απουσία εθνικής στρατηγικής για τον καρκίνο και την ανυπαρξία ολοκληρωμένων προγραμμάτων προσυμπτωματικού ελέγχου του καρκίνου, με συνέπεια η Ελλάδα να υπολείπεται πολύ ως προς την αποτελεσματικότητα της έγκαιρης ανίχνευσης της νόσου». Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν μια σειρά συγκεκριμένων ερωτημάτων που, όπως λένε, «ζητούν άμεση απάντηση, με κεντρικό ζήτημα την ορθή λειτουργία της Μονάδας άμεσα, επ’ ωφελεία της κοινωνίας όπως ταιριάζει σε ένα σοβαρό Κοινωνικό Κράτος Πρόνοιας που σέβεται τους πολίτες του και τους ανταποδίδει τον μόχθο τους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ