Δημόσια ΥγείαΚρήτη: Αυξάνονται οι νοσηλείες ασθενών που νοσούν με κορωνοϊό

Κρήτη: Αυξάνονται οι νοσηλείες ασθενών που νοσούν με κορωνοϊό

- Advertisement -

Αυξημένες κατά 11 άτομα εμφανίζονται σήμερα Παρασκευή οι νοσηλείες λόγω κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Κρήτης σε σχέση με την χθεσινή ημέρα. Συνολικά φτάνουν τις 245 -έναντι 234 την Πέμπτη- με 213 ασθενείς να νοσηλεύονται στις κλινικές Covid και 32 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Από αυτούς οι 25 είναι διασωληνωμένοι.

Αυξημένες κατά 11 άτομα εμφανίζονται σήμερα Παρασκευή οι νοσηλείες λόγω κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Κρήτης σε σχέση με την χθεσινή ημέρα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το τελευταίο 48ωρο ήταν δραματικό για το νησί, καθώς καταγράφηκαν οκτώ θάνατοι ασθενών, λόγω κορωνοϊού. Το νοσοκομείο Χανίων συνεχίζει να πιέζεται με τις περισσότερες νοσηλείες σε επίπεδο Κρήτης ενώ, αύξηση καταγράφεται και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Αναλυτικά οι νοσηλείες ανά νοσοκομείο:

• Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 65 ασθενείς, 51 στις κλινικές covid και 14 στη ΜΕΘ, οι 13 διασωληνωμένοι.

• Στο Βενιζέλειο, νοσηλεύονται 51 ασθενείς, 45 στην κλινική covid και 6 στη ΜΕΘ με τους 4 να είναι διασωληνωμένοι.

• Στο Νοσοκομείο Χανίων οι ασθενείς με κορονοϊό είναι 82. Οι 74 νοσηλεύονται στις κλινικές, οι 8 είναι στη ΜΕΘ με τους 6 να είναι διασωληνωμένοι.

• Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, νοσηλεύονται συνολικά 18 ασθενείς, 16 στην κλινική covid, και άλλοι 2 είναι στη ΜΕΘ, ο ένας είναι διασωληνωμένος.

• Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 7 ασθενείς νοσηλεύονται , οι 5 στην κλινική covid και 2 στη ΜΕΘ, ο ένας είναι διασωληνωμένος.

• Στο Νοσοκομείο Σητείας 5 είναι οι ασθενείς που βρίσκονται στην κλινική covid

• Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας 14 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ