Δημόσια ΥγείαΗ μάχη της Λάρισας: Αγώνας δρόμου από υγειονομικούς - πολίτες

Η μάχη της Λάρισας: Αγώνας δρόμου από υγειονομικούς – πολίτες

- Advertisement -

Στη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας έχουν πέσει τους οι υγειονομικοί της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, την ώρα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους κρούσματα, κυρίως, γαστρεντερίτιδας, σύμφωνα με τις καταγραφές του συντονιστικού κέντρου που έχει συσταθεί στη Λάρισα.

Στη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας έχουν πέσει τους οι υγειονομικοί της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, την ώρα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους κρούσματα, κυρίως, γαστρεντερίτιδας,

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε δήλωση του από την Φαλάνη, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα των μολυσμένων νερών στις πλημμυρισμένες περιοχές κάνοντας έκκληση προς τους πολίτες να μην μπαίνουν στα νερά με γυμνά πόδια και χέρια γιατί τα νερά αυτά μπορεί να είναι μολυσματικά.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και ο σχεδιασμός για την απολύμανση των λιμναζόντων υδάτων ώστε να γίνει η προστασία από τα κουνούπια, ενώ γίνεται επιχείρηση για την απομάκρυνση και καύση των νεκρών ζώων σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η πολιτεία προχωρά το επόμενο διάστημα και σε επιχειρήσεις για απολύμανση των κατοικιών, ώστε να υπάρξει προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι κάτοικοι σε κάθε σημείο του νομού δίνουν την μάχη για τον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες στις περιοχές όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ