Δημόσια ΥγείαΓκάγκα: Προκηρύχθηκαν 859 θέσεις γιατρών και οδοντιάτρων ΕΣΥ

Γκάγκα: Προκηρύχθηκαν 859 θέσεις γιατρών και οδοντιάτρων ΕΣΥ

- Advertisement -

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας, εγκρίθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Η προκήρυξη αφορά σε θέσεις όλων ειδικοτήτων και των βαθμίδων κυρίως όμως Επιμελητών Β’.

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας, εγκρίθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό, Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Η προκήρυξη αφορά σε θέσεις όλων ειδικοτήτων και των βαθμίδων κυρίως όμως Επιμελητών Β’.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21 Μαρτίου 2023 ώρα 14:00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31 Μαρτίου 2023 ώρα 24:00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα, βαθμό και τμήμα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Δείτε εδώ την Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου Ε.Σ.Υ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ