Δημόσια ΥγείαΓεωργιάδης: Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Νοσοκομ. Βέροιας

Γεωργιάδης: Εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Νοσοκομ. Βέροιας

- Advertisement -

Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, ενός εμβληματικού έργου για την Ημαθία και όχι μόνο, πραγματοποίησε το Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 29 Μαΐου. Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ, σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Υγείας και πέρασε από…σαράντα κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί.

Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, ενός εμβληματικού έργου για την Ημαθία και όχι μόνο, πραγματοποίησε το Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 29 Μαΐου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τον αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, ο εφημέριος της εκκλησίας του νοσοκομείου Διονύσιος Συρόπουλος και ο Αρχιμ. Παντελεήμων, με διακονιτή τον Ιάκωβο Καγκελίδη.

Στον χαιρετισμό του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας αναφέρθηκε στο ιστορικό υλοποίησης του έργου και στάθηκε ιδιαίτερα στο πως κατάφερε να “ξεκολλήσει” ένα βαλτωμένο έργο και σε συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας να το φθάσουν μέχρι την υλοποίησή του.

Χαιρετισμό απηύθηνε ο πρόεδρος των κτιριακών υποδομών Τιμολέων Κατσίπος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ηλίας Νοβάκης.

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης από την πλευρά του έδειξε τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας ως απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι καταστρέφει το ΕΣΥ ενώ άσκησε καυστική κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο χαρακτήριζοντας τα στελέχη της “άχρηστα”. Ο κ. Γεωργιάδης απένειμε τα εύσυμα στον κ. Πλιόγκα για την προσπάθεια που κατέβαλε στην υλοποίησή του έργου. “Αυτό το έργο δεν θα τελείωνε αν δεν ήταν ο κ. Πλιόγκας. Δικαιούται στο μέλλον να έχει το όνομά του” σχολίασε ενώ το ίδιο έκανε και για τον κ. Κοντοζαμάνη.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο διοικητής του νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντζιος, ο διοικητής του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Γιάννης Κετικίδης, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Παπανικολάου Δημήτριης Βαλαρούτσος, η διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου, η διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ Βόρειας Ελλάδας Τζίνα Λεπτοκαρίδου Λακασά, οι βολευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρώην νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η πρώην βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, η διοικήτρια του κέντρου υγείας Βέροιας Χριστίνα Αθανασιάδου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ΔΔΕ Ημαθίας Βασίλης Δαβόρας, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Βέτα Γεωργάκαρου, πολιτευτές, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας, του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας, του Ομίλου Προστασίας Παιδιού, του παραρτήματος Βέροιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σπουδαστές της νοσηλευτικής σχολής του νοσοκομείου με τις καθηγήτριες τους κ.α.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ