Δημόσια ΥγείαΦλώρινα: Νοσηλεύτρια έδινε ηρεμιστικά... ζελεδάκια σε παιδιά

Φλώρινα: Νοσηλεύτρια έδινε ηρεμιστικά… ζελεδάκια σε παιδιά

- Advertisement -

Νοσηλεύτρια κατηγορείται ότι είχε προμηθευτεί ηρεμιστικά ζελεδάκια εκτός δομής, τα οποία χορηγούσε σε παιδιά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας.

Νοσηλεύτρια κατηγορείται ότι είχε προμηθευτεί ηρεμιστικά ζελεδάκια εκτός δομής, τα οποία χορηγούσε σε παιδιά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στην Εισαγγελία καταθέτει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, για την υπόθεση της νοσηλεύτριας που έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύτρια που εργαζόταν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, ως έκτακτο προσωπικό για την Covid-19, έδινε κρυφά στα παιδιά φυτικά ζελεδάκια, τα οποία βοηθούν στον ύπνο.

Η επιμελήτρια της δομής αντιλήφθηκε το περιστατικό και το ανέφερε στον υπεύθυνο Παιδικής Προστασίας του Κέντρου.

ΕΔΕ για τη νοσηλεύτρια

Μόλις επιβεβαιώθηκε το περιστατικό, ενημερώθηκε το γραφείο της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Αμέσως διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ η ίδια ενημέρωσε και τον εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό, η νοσηλεύτρια είχε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα ζελεδάκια εκτός δομής, καθώς δεν υπήρχαν τέτοια σκευάσματα μέσα στο φαρμακείο του Κέντρου.

Σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν δύο κουτιά με τέτοια ζελεδάκια. Μάλιστα, η νοσηλεύτρια φέρεται να χορήγησε μεγαλύτερη ποσότητα από τη συνιστώμενη στα παιδιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ