Δημόσια ΥγείαΕυαγγελισμός: Τέλος τα ράντζα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο Αττικής

Ευαγγελισμός: Τέλος τα ράντζα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο Αττικής

- Advertisement -

Χωρίς ράντζα τελείωσε η εφημερία του Ευαγγελισμού σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, καθώς όπως είχε προαναγγελθεί, υπήρξε παράλληλη εφημερία του ΝΙΜΤΣ.

Χωρίς ράντζα τελείωσε η εφημερία του Ευαγγελισμού σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, καθώς όπως είχε προαναγγελθεί, υπήρξε παράλληλη εφημερία του ΝΙΜΤΣ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στα ράντζα των νοσοκομείων λέγοντας πως σήμερα «Ο Ευαγγελισμός έκλεισε χωρίς ράντζα γιατί μπήκε το ΝΙΜΤΣ ενίσχυση».

Συνέχισε λέγοντας πως «αντίστοιχα την επόμενη εβδομάδα μπαίνουν δύο έως τρεις ιδιωτικές δομές που θα υποστηρίξουν το Αττικό, το Λαϊκό και το Γεννηματά. Το Αττικό είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Όλα τα άλλα νοσοκομεία της Αθήνας θα είναι χωρίς ράντζα».

Σημειώνεται πως την Τρίτη από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως η πίεση ήταν μεγάλη στα νοσοκομεία λόγω της έξαρσης των λοιμώξεων λέγοντας πως με την προσθήκη του ΝΙΜΤΣ σε παράλληλη εφημερία με το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ήδη η κατάσταση βελτιώνεται.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίπτωση του Νοσοκομείο Αττικόν.

Τέλος, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως αυξήθηκε ο προϋπολογισμός από τα 3,8 δισ. ευρώ του 2019 στα 5,2 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκε κατά 1,4 δισ., ενώ ο πρωθυπουργός εξασφάλισε, όπως ανέφερε, 1,5 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

«Τέρμα οι άθλιες εικόνες, έχουμε σχέδιο»

«Ο “Ευαγγελισμός” από χθες για πρώτη φορά μηδένισε τα ράντζα και αυτός θα είναι ο κανόνας από εδώ και μπρος. Τέρμα οι άθλιες εικόνες, που πλέον θα αποτελούν εξαίρεση και πιθανά κάτι περιστασιακό για λίγες ώρες. Έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ