ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΕυαγγελισμός: Ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα εξετάσεων από τον Ιούλιο

Ευαγγελισμός: Ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα εξετάσεων από τον Ιούλιο

- Advertisement -

Το πρώτο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας θα είναι το «Ευαγγελισμός» όπου από τον προσεχή Ιούλιο θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών τους εξετάσεων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, από 1ης Ιουλίου όλοι όσοι έχουν υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο στο νοσοκομείο ως νοσηλευόμενοι ή ως εξωτερικοί ασθενείς θα έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή και θα κερδίζουν σημαντικό χρόνο αναφορικά με την παραλαβή των εξετάσεων.

«Από 1/7/2022 ο Ευαγγελισμός θα γίνει το πρώτο Δημόσιο Νοσοκομείο στην Ελλάδα, όπου θα μπορούν οι πολίτες μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή να βλέπουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών τους εξετάσεων από όπου και αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται με άσκοπες μετακινήσεις» αναφέρει ο διοικητής, προαναγγέλοντας την ψηφιακή εποχή του νοσοκομείου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ