Δημόσια ΥγείαΈρευνα: Τα συναισθήματα νοσηλευτών που εργάζονται σε κλινικές Covid

Έρευνα: Τα συναισθήματα νοσηλευτών που εργάζονται σε κλινικές Covid

- Advertisement -

Έρευνα για την συναισθηματική φόρτιση και κατάσταση του νοσηλευτικού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων στο διάστημα της πανδημίας covid-19 διεξάγει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ENE), ζητώντας από τα μέλη της την ενεργή συμμετοχή προκειμένου να αποτυπωθούν οι πραγματικές διαστάσεις των όσων επιφορτίστηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.

Έρευνα: Τα συναισθήματα νοσηλευτών που εργάζονται σε κλινικές covid-19

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ): 

Στο πλαίσιο μιας έρευνας, μελετάμε τη συναισθηματική κατάσταση του νοσηλευτικού προσωπικού δημόσιων νοσοκομείων σε καιρό πανδημίας covid-19.

Σας ζητάμε να συμμετάσχετε στην εν λόγω έρευνα, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Είναι σαφές πως δεν υπάρχει ΣΩΣΤΗ ή ΛΑΘΟΣ απάντηση και αυτό που έχει σημασία είναι η προσωπική σας γνώμη. Για αυτό τον λόγο, σας παρακαλούμε να απαντήσετε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Επιπρόσθετα, η έρευνα είναι ΑΝΩΝΥΜΗ και τα στοιχεία που θα δώσετε θα χρησιμοποιηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ερευνητικό σκοπό και στη συνέχεια θα καταστραφούν.

Η συμβολή σας είναι καθοριστικής σημασίας για τη διεξαγωγή της έρευνάς μας. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 10′ (λεπτά). Οποιαδήποτε απορία προκύψει ή επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα και τους σκοπούς της έρευνας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη Hλεκτρονική Διεύθυνση: valantinos@med.uoa.gr (Κωνσταντίνος Χρυσοβαλάντης Πατήθρας, Νοσηλευτής-Μεταπτυχιακός Φοιτητής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α).

Για το ερωτηματολόγιο κάντε κλικ εδώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ