Δημόσια ΥγείαΕπίσκεψη Γεωργιάδη στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία

Επίσκεψη Γεωργιάδη στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία

- Advertisement -

Επίσκεψη στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, στη Νέα Ιωνία, με αφορμή την επαναλειτουργία του φαρμακείου, πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσκεψη στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, στη Νέα Ιωνία, με αφορμή την επαναλειτουργία του φαρμακείου, πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Υπουργός Υγείας, αφού πρώτα ξεναγήθηκε στους χώρους του φαρμακείου και συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεσμεύομαι ως Υπουργός Υγείας ότι σε κάθε πρόβλημα που αφορά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, θα είμαστε παρόντες για να δίνουμε λύσεις. Θέλουμε ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη και τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου που βρίσκεται εδώ, καθώς το φαρμακείο εξυπηρετεί όχι μόνο την περιοχή της Νέας Ιωνίας, αλλά και της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και του Ηρακλείου.

Ο κόσμος μπορεί να έρχεται εδώ και να παίρνει τα φάρμακά του χωρίς να ταλαιπωρείται. Γιατί τελικά το μείζον είναι να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης».

Το παρών έδωσαν η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ Γιώργος Παπαδημητρίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ