Δημόσια ΥγείαCovid: Σε ποια νοσοκομεία θα προμηθευτείτε αντιικά χάπια -Η λίστα

Covid: Σε ποια νοσοκομεία θα προμηθευτείτε αντιικά χάπια -Η λίστα

- Advertisement -

Τη λίστα με τα νοσοκομεία, που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αντιικά χάπια, έδωσε το υπουργείο Υγείας.

Covid: Σε ποια νοσοκομεία θα προμηθευτείτε αντιικά χάπια -Η λίστα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε συνέχεια της διάθεσης αντιικών χαπιών κατά της νόσου COVID-19 και της διαδικασίας που καθορίστηκε για την κατ’ οικον παράδοση από τον ΕΟΠΥΥ, η οποία συνεχίζεται αδιάλειπτα, το υπουργείο Υγείας, με τη διαρκή υποστήριξη των νοσοκομειακών φαρμακοποιών, ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται τη θεραπεία απευθείας από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων.

Η προμήθεια των αντιικών θα γίνεται από τα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες. Πληροφορίες παρέχονται στις ιστοσελίδες των Υγειονομικών Περιφερειών για τα Νοσοκομεία αρμοδιότητας τους (δύναται να τροποποιούνται).

Σε ποια νοσοκομεία μπορείτε να προμηθευτείτε αντιικά χάπια, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Αττική: Δείτε εδώ

Πειραιάς & Αιγαίο: Δείτε εδώ

Μακεδονία: Δείτε εδώ

Θεσσαλία & Στερεά Ελλάδα: Δείτε εδώ

Κρήτη: Δείτε εδώ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση της αντιικής αγωγής Covid-19 από την αρμόδια Επιτροπή και στη συνέχεια η συνταγογράφηση της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.

Η αντιική αγωγή COVID-19 μπορεί να παραλαμβάνεται από συγγενή ή φίλο/φίλη του ασθενούς, κατά τις ώρες παραλαβής που έχουν οριστεί, με μόνη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του/της παραλαμβάνοντος/ουσας, το ΑΜΚΑ του ασθενούς και τον αριθμό της συνταγής. Για την είσοδο στα φαρμακεία των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. δεν είναι απαραίτητο Rapid test, είναι απαραίτητη φυσικά η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ