Δημόσια ΥγείαCovid: Ποιο υπουργείο Υγείας συστήνει στους πολίτες 4η δόση εμβολίου

Covid: Ποιο υπουργείο Υγείας συστήνει στους πολίτες 4η δόση εμβολίου

- Advertisement -

Τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού ενόψει θερινού κύματος μολύνσεων ζητά από τους πολίτες ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Λάουτερμπαχ.

Τέταρτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού ενόψει θερινού κύματος μολύνσεων ζητά από τους πολίτες ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Λάουτερμπαχ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Λάουτερμπαχ ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει άλλη προσπάθεια απ΄την πλευρά της κυβέρνησης για να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της Covid-19, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να κάνουν μια δεύτερη ενισχυτική δόση εμβολίου.

Μάσκες σε εσωτερικούς χώρους

Σύμφωνα με τον υπουργό, θα ήταν συνετό όποιος βρίσκεται συχνά σε επαφή με άλλους και θέλει να προσταστεύσει τον ίδιο και τον περίγυρο του να κάνει μια τέταρτη δόση, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Σημειωτέων ότι περίπου 80% των πολιτών άνω των 60 ετών στη Γερμανία δεν έχουν κάνει τέταρτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19, πρόσθεσε.

Ο Λαόυτερμπαχ επισήμανε επίσης ότι οι άνθρωποι οφείλουν να συνεχίσουν να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους, με δεδομένο ένα θερινό κύμα μολύνσεων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ