Δημόσια ΥγείαΑγλαΐα Κυριακού: Κανονικά από 3 Ιουνίου τα τακτικά χειρουργεία

Αγλαΐα Κυριακού: Κανονικά από 3 Ιουνίου τα τακτικά χειρουργεία

- Advertisement -

Με την μετακίνηση ενός παιδοαναισθησιολόγου θα καλυφθούν τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και έτσι θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Με την μετακίνηση ενός παιδοαναισθησιολόγου θα καλυφθούν τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και έτσι θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα 3 Ιουνίου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αυτό επισημαίνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά την απόφαση του διοικητή της 1ης ΥΠΕ για την μετακίνηση ενός παιδοαναισθησιολόγου, σημειώνοντας ότι θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους έχασαν την σειρά τους αυτή την εβδομάδα.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, τονίζει αναλυτικά τα εξής:

“Κατόπιν της εκδόσεως της υπ’ αριθμ. πρωτ. 24320/31.5.2024 απόφασης του κ. διοικητή της 1ης ΥΠΕ περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 3.6.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του νοσοκομείου μας, λαμβανομένων υπόψη και:

Α. Της από 31.5.2024 ομόφωνης απόφασης του Χειρουργικού Τομέα και

Β. Της θετικής εισήγησης της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας,

Σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ ‘Π. και Α. Κυριακού’ και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία”.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του γράφει: “Μετά από συντονισμένες ενέργειες του @YpYgGR της 1ης ΥΠΕ, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου και του Ιατρικού του Προσωπικού λύθηκε η αποχή από τα τακτικά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Τα τακτικά χειρουργεία συνεχίζονται από Δευτέρα κανονικά και θα δώσουμε προτεραιότητα σε όσους έχασαν την σειρά τους αυτή την εβδομάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ