Δημόσια ΥγείαΑγαπηδάκη - Παίδων Αγία Σοφία: Ευχαριστήσω γιατρούς και νοσηλευτές

Αγαπηδάκη – Παίδων Αγία Σοφία: Ευχαριστήσω γιατρούς και νοσηλευτές

- Advertisement -

Την στήριξή της στους γιατρούς και τους νοσηλευτές εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία επισκέφτηκε τις πτέρυγες Νευροχειρουργικής και της Α’ Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Την στήριξή της στους γιατρούς και τους νοσηλευτές εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία επισκέφτηκε τις πτέρυγες Νευροχειρουργικής και της Α' Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους γιατρούς και νοσηλευτές στο Παίδων “Αγία Σοφία” για την αυταπάρνηση και την αφοσίωσή τους, ειδικά αυτές τις μέρες. Αυτό είναι το προφανές. Όμως, θέλω να μοιραστώ και κάτι που νιώθω κάθε φορά έντονα: ειδικά στην υγεία, ειδικά στα παιδιά, σε πιάνει ένα δέος όταν βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να επιτελούν το έργο τους. Δίνουν τον εαυτό τους για να φροντίσουν τα παιδιά μας. Είναι καθήκον μας να τους στηρίξουμε και αυτό κάνουμε. Όπως είναι καθήκον μας και εσωτερική ανάγκη να ειμαστε κοντά στους ανθρώπους με όποιο τρόπο: ηθικά, συναισθηματικά, ουσιαστικά, ανθρώπινα. Για αυτό μπήκαμε στην πολιτική, αυτή είναι η αποστολή και η υποχρέωση μας”, σημείωσε η κ. Αγαπηδάκη. «Τους εύχομαι καλή δύναμη και στους μικρούς μας φίλους, γρήγορη ανάρρωση, ώστε σύντομα να είναι ξανά σπίτι τους, με την οικογένειά τους», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Η κ. Αγαπηδάκη, στη διάρκεια της επίσκεψής της, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς, να παίξει με τα παιδιά και να τους μοιράσει δώρα και ευχές για τα Χριστούγεννα.

Την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας συνόδευσε και ξενάγησε στο νοσοκομείο ο Διοικητής, Εμμανουήλ Παπασάββας, μαζί με συνεργάτες και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ