Δημόσια ΥγείαΑντικαπνιστική Ημερίδα από το Κ.Ε.Φ.Ι.

Αντικαπνιστική Ημερίδα από το Κ.Ε.Φ.Ι.

- Advertisement -

Την Πέμπτη 31 Μάϊου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» οργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για το Κοινό στη ΛΑΕΔ.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους πλέον ειδικούς Επιστήμονες Υγείας, για θέματα που άπτονται του Αντικαπνιστικού αγώνα.

Μεταξύ αυτών έγιναν παρουσιάσεις για το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο (αν και πόσο επικίνδυνο είναι), Νεότερα σχετικά με τους τρόπους διακοπής του καπνίσματος, αλλά και την εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου στη χώρα μας.

Ακολούθησαν εισηγήσεις για τον καρκίνο του πνεύμονα, τον ρόλο των ακτινοθεραπειών στην αντιμετώπισή του, την ανοσοθεραπεία και τους βιοδείκτες.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο ετήσιο ενημερωτικό/εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Κοινό, που ετοιμάζει το Κ.Ε.Φ.Ι. σε συνεργασία με Ειδικούς Ιατρούς και την υποστήριξη φαρμακευτικών εταιρειών.

Οι παρουσιάσεις των εκδηλώσεων αυτών, βιντεοσκοπούνται και ανεβαίνουν στο κανάλι του συλλόγου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZ8YEU_V1Q9XaR6I1ZSz3fg/playlists

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ