ΠΟΥ: Οδηγός με πρακτικές δεξιότητες για τη διαχείριση του άγχους

Έναν πολυσέλιδο εικονογραφημένο οδηγό για τη διαχείριση του άγχους κυκλοφόρησε σε όλες τις γλώσσες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Έναν πολυσέλιδο εικονογραφημένο οδηγό για τη διαχείριση του άγχους κυκλοφόρησε σε όλες τις γλώσσες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η διαχείριση του στρες και του άγχους είναι μια σταδιακή διαδικασία και αυτό που λειτουργεί καλύτερα μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Η ενσωμάτωση αυτών των συμβουλών στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της ψυχικής ευεξίας και στη μείωση του αντίκτυπου των στρεσογόνων παραγόντων στη ζωή σας. Η ενασχόληση με σωματική δραστηριότητα, ακόμα κι αν είναι σύντομος περίπατος ή απλές διατάσεις, απελευθερώνει ενδορφίνες, οι οποίες είναι φυσικές ανυψωτικές της διάθεσης.

Ο οδηγός με τίτλο «Κάνοντας αυτό που έχει σημασία σε περιόδους άγχους» δείχνει τρόπους διαχείρισης του στρες και της αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων. Στόχος του οδηγού είναι να εφοδιάσει τους ανθρώπους με πρακτικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το στρες. Λίγα λεπτά κάθε μέρα αρκούν για να εξασκήσετε τις τεχνικές αυτοβοήθειας.

Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή με τις συνοδευτικές ηχητικές ασκήσεις.

Ενημερωμένος με στοιχεία και εκτεταμένες δοκιμές πεδίου, ο οδηγός απευθύνεται σε οποιονδήποτε βιώνει άγχος, όπου και αν ζει και σε όποιες συνθήκες και αν βρίσκεται.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Photo: Pixabay

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ