Αξίζει να δειςΜετά τα 36 η γυναίκα ξέρει αν είναι… σέξι! Γιατί;

Μετά τα 36 η γυναίκα ξέρει αν είναι… σέξι! Γιατί;

- Advertisement -

Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Bild και πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή «Natural cicrle» για την αντισύλληψη έδειξε ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερο οργασμό και ευχαριστιούνται το σεξ μετά την ηλικία των 36 ετών.
Το αποτέλεσμα της έρευνας προκύπτει μετά την αξιολόγηση του ερωτηματολογίου σε δείγμα 2.600 γυναικών στη Γερμανία σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.
Για την έρευνα, δημιουργήθηκαν τρεις ηλικιακές ομάδες: η πρώτη κάτω των 23 ετών, η δεύτερη στην κατηγορία 23 έως 36 ετών και η τρίτη 36 ετών και άνω.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του «Natural circle» οι γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως, πόσο συχνά κάνουν σεξ, πόσο απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή, πόσο συχνά έρχονται σε οργασμό και πόσο ελκυστικές θεωρούν τον εαυτό τους.

Ανάλυση δεδομένων
Στατιστικά, το 86% της ηλικιακής αυτής ομάδας δήλωσαν ότι έκαναν καλό σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Ενώ, το αντίστοιχο ποσοστό στις μεσήλικες γυναίκες ήταν 76% και των νεαρότερων γυναικών 56%.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι συμμετέχοντες στην ηλικία αυτή αισθάνονται πολύ καλά με το σώμα τους γεγονός που επιδρά θετικά στη σεξουαλική τους ζωή. Συγκεκριμένα, οκτώ στις δέκα γυναίκες δηλώνουν ότι αισθάνονται ελκυστικές και περίπου έξι στις δέκα υποστήριξαν ότι έρχονται τακτικά σε οργασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ