ΠρόληψηΕΟΠΕ: Νέα ραδιοφωνική καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου

ΕΟΠΕ: Νέα ραδιοφωνική καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου

- Advertisement -

Στον αέρα βρίσκεται από την Κυριακή 4/02 και για ένα μήνα η πανελλαδική ραδιοφωνική καμπάνια της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) για την πρόληψη του καρκίνου και συγκεκριμένα για τη μεγάλη σημασία των προληπτικών εξετάσεων. Μέσα από 3 ραδιοφωνικά spots και πληθώρα digital memes, η ΕΟΠΕ περνάει και φέτος το ηχηρό μήνυμα της πρόληψης και απευθύνεται σε όλους μας.

Στον αέρα βρίσκεται από την Κυριακή 4/02 και για ένα μήνα η πανελλαδική ραδιοφωνική καμπάνια της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) για την πρόληψη του καρκίνου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας βασίζεται σε μια απλή αλήθεια. Ισχύει ότι με τους ανθρώπους που αγαπάμε είμαστε όλοι μας προστατευτικοί και συνήθως τους συμβουλεύουμε να προσέχουν τον εαυτό τους και την υγεία τους. Γιατί θέλουμε οι δικοί μας άνθρωποι να είναι καλά, υγιείς και ευτυχισμένοι. Το ίδιο ισχύει και με τις προληπτικές εξετάσεις. Οι περισσότεροι ξέρουμε ποιο είναι το σωστό. Και δεν θα αφήναμε κανέναν δικό μας άνθρωπο απροστάτευτο. Τον εαυτό μας όμως, τον προσέχουμε αρκετά; Έχουμε εντάξει την πρόληψη στη ζωή μας; Όπως λέει και η καμπάνια «Ξέρεις να τα λες. Μάθε και να τα ακούς».

Η καμπάνια ενημερώνει ότι οι προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο μας αφορούν όλους και καλεί το κόσμο να εντάξει στη ζωή του τις συστηματικές προληπτικές εξετάσεις. Οι γυναίκες από τα 40 και μετά πρέπει να κάνουν μια μαστογραφία κάθε χρόνο και από τα 21 test Pap/HPV DNA test. Οι άντρες, μετά τα 50, πρέπει να κάνουν εξέταση για προστάτη. Όλοι μας, μετά τα 45, μια κολονοσκόπηση αναφοράς και οι καπνιστές, γυναίκες και άντρες, μετά τα 50, μια αξονική θώρακος χαμηλής δόσης ακτινοβολίας κάθε χρόνο. Ας κρατήσουμε τον καρκίνο, όσο γίνεται, μακριά από μας.

Την καμπάνια δημιούργησε η SUNNY SIDE UP και την παραγωγή των ραδιοφωνικών έχει κάνει η Oxyzed.

Δείτε την καμπάνια στα παρακάτω links:

https://fb.watch/q4EX9Zz_OR/

https://fb.watch/q4EZ79eZVS/

https://fb.watch/q4E_7hwwDK/

https://www.facebook.com/share/NcjjY8M76gMtLWEf/?mibextid=WC7FNe

https://www.facebook.com/share/Z6UPdcV9JvQ9PYYJ/?mibextid=WC7FNe

https://www.facebook.com/share/QdAuWqaPRRuWPyUm/?mibextid=WC7FNe

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ