Αξίζει να δειςLilly: Διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον με την υπηρεσία LillyDirect

Lilly: Διανομή φαρμάκων κατ’ οίκον με την υπηρεσία LillyDirect

- Advertisement -

Μια νέα εμπειρία ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης υπό την ονομασία LillyDirect για ασθενείς που ζουν με παχυσαρκία, ημικρανία και διαβήτη λάνσαρε η φαρμακευτική επιχείρηση Eli Lilly.

  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Μια νέα εμπειρία ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης υπό την ονομασία LillyDirect για ασθενείς που ζουν με παχυσαρκία, ημικρανία και διαβήτη λάνσαρε η φαρμακευτική επιχείρηση Eli Lilly.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μέσω της πλατφόρμας LillyDirect παρέχονται στους ασθενείς υπηρεσίες τηλεϊατρικής και φαρμακείου αποστέλλοντας τα συνταγογραφούμενα φάρμακα κατ’ οίκον.

«Ένα προηγμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στηρίζει τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς κατά τη διαχείριση μιας χρόνιας νόσου. Με το LillyDirect, στόχος μας είναι να ανακουφίσουμε μερικά από αυτά τα βάρη απλοποιώντας την εμπειρία του ασθενούς για να βοηθήσουμε στη βελτίωση των αποτελεσμάτων», όπως τονίζει ο κ. David A. Ricks, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eli Lilly.

«Η LillyDirect προσφέρει πλέον περισσότερες επιλογές στον τρόπο που οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής παράδοσης κατ’ οίκον για φάρμακα που έχουν συνταγογραφηθεί».

Για ασθενείς που ζουν με παχυσαρκία, ημικρανία και διαβήτη, η LillyDirect προσφέρει:
  • Η πλατφόρμα LillyDirect, είναι ένα ψηφιακό φαρμακείο που υποστηρίζεται από υπηρεσίες διαδικτυακών φαρμακείων. Το LillyDirect Pharmacy Solutions παρέχει στους ασθενείς -ως μια απλή επιλογή- σταθερή πρόσβαση στα φάρμακα που τους έχουν συνταγογραφηθεί, με πρόσθετη δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι. Τα φάρμακα που παρέχονται από τους παρόχους υπηρεσιών φαρμακείων μέσω της LillyDirect Pharmacy Solutions αποστέλλονται δωρεάν.
  • Εκπαιδευτικές πληροφορίες για την κατάσταση της νόσου και την υγειονομική περίθαλψη, προκειμένου να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση και υποστήριξη των ασθενών.
  • Πρόσβαση σε ανεξάρτητους παρόχους τηλεϊατρικής που θα μπορούσαν να συνδράμουν επικουρικά στην τρέχουσα ομάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας ενός ασθενούς ή να αποτελέσουν εναλλακτική λύση στην προσωπική φροντίδα σε ορισμένες καταστάσεις.
  • Ένα ανεξάρτητο εργαλείο αναζήτησης που επιτρέπει στον ασθενή να αναζητήσει επαγγελματίες υγείας κοντά του.

«Γνωρίζουμε ότι οι ασθενείς εξαρτώνται από την αποτελεσματικότητα και την ευκολία των ψηφιακών λύσεων για την κάλυψη ποικίλων καθημερινών αναγκών τους. Η υγειονομική περίθαλψη είναι μια από αυτές», όπως σημειώνει ο Frank Cunningham, αντιπρόεδρος ομίλου. «Ξεκινήσαμε το LillyDirect με την ελπίδα ότι θα προσφέρει στους ασθενείς μια καινοτόμο εμπειρία ως προς την ορθή διαχείριση της υγείας τους».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ