Αξίζει να δειςJuvederm Volbella: Έγκριση FDA σε θεραπεία της Allergan – Νέα ένδειξη

Juvederm Volbella: Έγκριση FDA σε θεραπεία της Allergan – Νέα ένδειξη

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Την έγκριση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λαμβάνει το σκεύασμα Juvederm Volbella XC της Allergan Aesthetics (εταιρεία της AbbVie) για τη βελτίωση των κοιλοτήτων (σακούλες) κάτω από τα μάτια, σε ενήλικες άνω των 21 ετών.

Την έγκριση της Αμερικανικής Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λαμβάνει το σκεύασμα Juvederm Volbella XC της Allergan Aesthetics (εταιρεία της AbbVie) για τη βελτίωση των κοιλοτήτων (σακούλες) κάτω από τα μάτια, σε ενήλικες άνω των 21 ετών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, το 90% των ατόμων που έλαβαν Juvederm Volbella XC για τις σακούλες κάτω από τα μάτια, ανέφεραν ικανοποίηση ακόμα και έναν χρόνο μετά τη θεραπεία.

Σύμφωνα με τον FDA, για τη νέα αυτή ένδειξη η Allergan Aesthetics ξεκινά ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για όλους τους ενδιαφερόμενους παρόχους, το οποίο περιλαμβάνει ανατομία προσώπου, ειδίκευση στην ασφαλή εφαρμογή του Juvederm Volbella XC, καθώς και διαχείριση πιθανών επιπλοκών.

«Η πρόσθετη ένδειξη για το Juvederm Volbella XC καταδεικνύει τη συνεχή δέσμευση της Allergan Aesthetics στην καινοτομία. Η περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένης της κοιλότητας κάτω από τα μάτια, είναι μια κύρια ανησυχία μεταξύ των ασθενών», όπως τονίζει η κ. Carrie Strom, πρόεδρος της Allergan Aesthetics και Senior Vice President της φαρμακευτικής AbbVie.

Η ασφάλεια των ασθενών και η ικανοποίηση των καταναλωτών αποτελούν προτεραιότητα της Allergan Aesthetics. Καθώς η «συλλογή» των fillers Juvederm συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, η Allergan Aesthetics δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στην κατηγορία στους παρόχους μέσω του Ιατρικού Ινστιτούτου Allergan (AMI).

Πρόσθετη εκπαίδευση

Κατά τη διάρκεια της απαιτούμενης εκπαίδευσης για τις κοιλότητες κάτω από τα μάτια (σακούλες), οι πάροχοι θα αποκτήσουν περαιτέρων εξειδίκευση σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης της ανατομίας του προσώπου ολιστικά, όπου το Juvederm Voluma XC μπορεί να εφαρμοστεί ως θεραπεία για την αντιμετώπιση της απώλειας όγκου. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα της συνδυασμένης χρήσης των Juvederm Voluma XC και Juvederm Volbella XC δεν έχουν μελετηθεί.

«Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι μία από τις πλέον συχνότερες περιοχές όπου ζητούν θεραπεία οι ασθενείς, η οποία όμως δεν αντιμετωπίζεται καθόλου καλά» τονίζει η Δρ. Julie Woodward, πιστοποιημένη Πλαστικός Χειρουργός και Οφθαλμίατρος.

«Το Juvederm Volbella XC στα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής καταδεικνύουν σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση των κοιλοτήτων κάτω από τα μάτια και στη συνολική εμφάνιση. Επιπλέον, το 80% των συμμετεχόντων δήλωναν ότι δεν ενοχλούνταν από την κουρασμένη όψη τους 3 μήνες μετά την εφαρμογή κάτω από τα μάτια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ