ΠολιτικήΒίτσας για Novartis: Δεν θα έλεγα ότι ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του...

Βίτσας για Novartis: Δεν θα έλεγα ότι ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα

- Advertisement -

Αποστάσεις έναντι του τέως υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και παλαιότερων δηλώσεών του για την υπόθεση Novartis έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. “Αν ρωτάγατε εμένα, δε θα έλεγα ποτέ ότι ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα η Novartis”, ανέφερε.

Αποστάσεις έναντι του τέως υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και παλαιότερων δηλώσεών του για την υπόθεση Novartis έλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Δεν υπάρχουν στοιχεία για σκευωρία επειδή το λένε ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, επέμεινε πάντως. “Θα πρέπει να εξεταστεί για όλους η υπόθεση”, σημείωσε, αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να ερευνήσει τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και όχι τον Αλέξη Τσίπρα.

“Υπάρχει σκάνδαλο Novartis, αυτό είναι ξεκάθαρο… Αυτό διερευνάται. Κάποιοι έχουν απαλλαγεί, σε άλλους έχει φτάσει η υπόθεση ξανά στη Βουλή και θα πρέπει να αποφασίσει, μακάρι να αποδειχθεί ότι κάνεις τους δεν έχει εμπλοκή”, σημείωσε ο κ. Βίτσας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ