ΠολιτικήΣτο velonakaiklosti.gr η προώθηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, αξίας 16.000 ευρώ

Στο velonakaiklosti.gr η προώθηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, αξίας 16.000 ευρώ

- Advertisement -
  • Γράφει ο Κοσμάς Ζακυνθινός

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί τις τελευταίες ώρες στα social media η ανάρτηση για προβολή του ΚΕΕΛΠΝΟ με banner στο ανύπαρκτο πλέον ιστοχώρο www.velonakaiklosti.gr για την προβολή του έργου του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων.
Η ανάρτηση που γίνεται σύντομα viral προκαλεί τα σχόλια των χρηστών αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «ο παγκόσμιος ειδησεογραφικός κολοσσός #not, “velonakaiklwsti” ελαβε απο το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ το Σεπτεμβριο του ’14 για συνεργασία ενός μηνα 16.000 ευρω!» ενώ θέση παίρνει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για «μαύρο πολιτικό χρήμα που κάποιος βουλευτής, υπουργός χρησιμοποίησε για τις εκλογές του Γενάρη 2015».
Σύμφωνα με το έγγραφο που κυκλοφορεί διαδικτυακά «Σε συνέχεια του υπ’αριθμ. Πρωτ. ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ 14497/15-09-2014 του ειδησιογραφικού ιστοχώρου www.velonakaiklwsti.gr αναφορικά με το αίτημα συνεργασίας με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., το Τμήμα Διοικητικού Συντονισμού εισηγείται θετικά την συνεργασία.
Η συγκεκριμένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα με δυναμική επισκεψιμότητας αποτελεί έναν σημαντικό χώρο. Η συνεργασία θα συνοψίζεται στην ανάρτηση του λογότυπου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στην κεντρική σελίδα του ενημερωτικού ιστοχώρου, με ενεργή διασύνδεση στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Το κόστος της συνεργασίας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 16.000,00 ευρώ για την χρονική διάρκεια ενός μήνα.

Η υπεύθυνη του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού

Ανδρονίκη Θεοφιλάτου»


Κυβερνητικές αντιδράσεις
Το συμβάν δεν έμεινε ασχολίαστο από τους κυβερνητικούς παράγοντες και σύμφωνα με ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στο fb:
«Προετοιμαζόμενος για την Τετάρτη ,στις δωδεκα το μεςημερι ,για την εξεταστική επιτροπη της Βουλης για τα σκάνδαλα της υγείας, έπεσα σε αυτο το οποιο δεν το ειχα προσέξει και απο τη μια μου ήρθε να βάλω τα γέλια κι απο την άλλη να εκραγώ απ’το θυμό :
Τρεις διαδοχικές ,μηνιαίας διαρκείας η καθεμία, συμβαςεις με εισήγηση της κυρίας Θεοφιλατου (συζύγου Πουλη) και υπογραφή Παπαδημητριου απο μεςα Οκτωβρίου 2014 έως μεςα Ιανουαριου 2015 με τον “ενημερωτικό ιστοχώρο”
WWW.VELONAKAIKLOSTI.GR
(Ε—–Λ——Ε——-Ο——Σ. λαμογια!!!) για προβολή του μπάνερ του Κεελπνο ,αξίας (καθήστε καλα)
1 6 .0 0 0 ευρώ η καθεμία!!!!
Σύνολο 48.000 σε ενα τρίμηνο !!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι πρόκειται για ΜΑΥΡΟ πολιτικό χρήμα που κάποιος (βουλευτής,υπουργός;;)χρησιμοποίησε
για τις εκλογές του Γενάρη του 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ