ΠολιτικήΣτην αντεπίθεση ο πρώην διοικητής Σαντορίνης με το βουλκανιζατέρ

Στην αντεπίθεση ο πρώην διοικητής Σαντορίνης με το βουλκανιζατέρ

- Advertisement -

Μετά τον σάλο που ξέσπασε μετά τον διορισμό του 80χρονου εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Πατέρα ως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας που κατέληξε με την παραίτησή του, ο Πάνος Πανοτόπουλος πρώην διοικητής του νοσοκομείου Σαντορίνης, επί ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός γιατί είχε ειπωθεί πως ήταν κάτοχος βουλκανιζατέρ, πέρασε στην αντεπίθεση.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε μετά τον διορισμό του 80χρονου εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Πατέρα ως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας που κατέληξε με την παραίτησή του, ο Πάνος Πανοτόπουλος πρώην διοικητής του νοσοκομείου Σαντορίνης, επί ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός γιατί είχε ειπωθεί πως ήταν κάτοχος βουλκανιζατέρ, πέρασε στην αντεπίθεση.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το 2018, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Πανοτόπουλος, γνωστός και ως «ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ», ήταν μέχρι και πριν τον διορισμό του στην διοίκηση του νοσοκομείου της Σαντορίνης δεξί χέρι του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας.

Ο διορισμός του κ. Πανοτόπουλου είχε προκαλέσει σάλο αλλά δεν του είχε ζητηθεί να παραιτηθεί. Μάλιστα, την παραίτησή του υπέβαλε αρκετούς μήνες μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Το 2018, σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η ΑΕΜΥ ΑΕ ενοικίασε και εξόπλισε «έπαυλη-βίλα» με χρήματα του ελληνικού δημοσίου το 2016, στην οποία διαμένει ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στη Σαντορίνη.

Νέα Δημοκρατία κατά ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά την παραίτηση του κ. Πατέρα από το νοσοκομείο Καρδίτσας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην κυβέρνηση.

Οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και μπορούν να κρίνουν πώς στελεχώνει το κράτος η ΝΔ και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι διοικητές που διορίστηκαν στα νοσοκομεία θα υπογράψουν συμβόλαια με ρήτρα αποδοτικότητας με ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους. Θα αξιολογούνται για το έργο τους κάθε 3 μήνες και από αυτό και μόνο θα κρίνονται. Όποιος κρίνεται ανεπαρκής θα απολύεται και μάλιστα δίχως καμία απολύτως αποζημίωση.

Περιπτώσεις αστοχιών η δική μας κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορθώσει όπως έκανε σήμερα. Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία θα αλλάξει. Οι αλλαγές που ξεκίνησαν από το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσουν και οι πολίτες βλέπουν ήδη την διαφορά».

Είπα να μην μιλήσω αλλά δεν σ' αφήνουν ν' αγιάσεις τα ψέματα στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Προκαλώ λοιπόν τον…

Gepostet von Babis Panotopoulos am Dienstag, 26. November 2019

Στην αντεπίθεση ο πρώην διοικητής Σαντορίνης

Χθες, ο κ. Πανοτόπουλος, μετά τον σάλο που προκάλεσε ο διορισμός του Κ. Πατέρα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, έγραψε στο facebook ότι διαθέτει πτυχίο και δεν είχε ποτέ συνεργείο βουλκανιζατέρ, ενώ αφήνει αιχμές και κατά της ΠΟΕΔΗΝ για την δήθεν βίλα, όπως λέει.

«Είπα να μην μιλήσω αλλά δεν σ’αφήνουν ν’αγιάσεις τα ψέματα στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Προκαλώ λοιπόν τον Υπουργό Υγείας, να ανατρέξει στο διορισμό μου στο Υπουργείο τον Ιανουάριο του 2016 και αν δεν βρεθεί γνήσιο πτυχίο από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά, να μου ζητήσει ως αχρεωστήτως καταβληθέντα τα χρήματα των μισθών μου. Η φωτογραφία αφιερωμένη. Φουσκώνω τα λάστιχα της λιμουζίνας για να πάω στην έπαυλη.

Υ.Γ. Και κομμένη η πλάκα με το βουλκανιζατέρ που ΔΕΝ είχα ΠΟΤΕ. Αλλά και να είχα τιμή μου και καμάρι μου θα ήταν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ