Πολιτική«Σκάσε τσογλάνι, πες τι κλέψατε!» - Επίθεση Πολάκη στον Στ. Πουλή

«Σκάσε τσογλάνι, πες τι κλέψατε!» – Επίθεση Πολάκη στον Στ. Πουλή

- Advertisement -

Σφοδρή επίθεση από τον Παύλο Πολάκη δέχθηκε σήμερα ο Σταμάτης Πουλής, ένας εκ των απολυθέντων υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να αναφέρει μέσω των sodial media εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσογλάνι», «Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια», ενώ τον καλεί να φέρει χρήματα πίσω.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook «Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».

Η απάντηση Πουλή μέσω Twitter…

Απάντηση στο σχόλιο του Παύλου Πολάκη έδωσε ο Σταμάτης Πουλής, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b…Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία…».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ