ΠολιτικήΠλεύρης: Ερχεται ειδικός νόμος μετά το σκάνδαλο με μαϊμού εμβολιασμούς

Πλεύρης: Ερχεται ειδικός νόμος μετά το σκάνδαλο με μαϊμού εμβολιασμούς

- Advertisement -

Νέο αυστηρό νόμο, με αφορμή τους μαϊμού εμβολιασμούς στην Καρδίτσα, φέρνει το υπουργείο Υγείας, όπως προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης.

Νέο αυστηρό νόμο, με αφορμή τους μαϊμού εμβολιασμούς στην Καρδίτσα, φέρνει το υπουργείο Υγείας, όπως προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Παρά τις ανακοινώσεις των μέτρων που θα ισχύουν από 13 Σεπτεμβρίου για τους ανεμβολίαστους, ορισμένοι βρήκαν το τέχνασμα του εμβολιασμού… «μαΐμού», ώστε να μην κάνουν το εμβόλιο, αλλά την ίδια ώρα να έχουν και όλα τα προνόμια.

Η «βιομηχανία» της απάτης αποκαλύφθηκε στο κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα, όταν μια διοικητική υπάλληλος περνούσε στο σύστημα εικονικούς εμβολιασμούς.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε να διαταχθεί ΕΔΕ και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα δείξει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

«Αναφορικώς με το περιστατικό στην Καρδίτσα για εικονικούς εμβολιασμούς στο ΚΥ Παλαμά επικοινώνησα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του ζήτησα να διατάξει ΕΔΕ και να ενημερώσει άμεσα την εισαγγελία. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά», έγραψε στο Twitter ο κ. Πλεύρης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπάλληλος, έμπαινε στο σύστημα με κωδικούς τρίτου προσώπου και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αποκάλυψε ότι η εν λόγω υπάλληλος ομολόγησε την ενοχή της, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Νέος, αυστηρότερος νόμος για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Οπως προανήγγειλε ο κ. Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αυτιά «έρχεται ειδικός νόμος για τους μαϊμού εμβολιασμούς».

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι κυρώσεις που θα περιλαμβάνει ο νόμος, αλλά η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα ανεχτεί τέτοια φαινόμενα που μπορεί να βλάψουν τη δημόσια υγεία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ