ΠολιτικήΑρκουμανέας Παναγιώτης: Υπό παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Αρκουμανέας Παναγιώτης: Υπό παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

- Advertisement -

Την παραίτηση του από τον ΕΟΔΥ πρόκειται να υποβάλλει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Την παραίτηση του από τον ΕΟΔΥ πρόκειται να υποβάλλει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μάλιστα εντός της εβδομάδας ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας αναμένεται να συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη. Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρκουμανέας ήταν προσωπική επιλογή του πρώην υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, για την κρίσιμη θέση του επικεφαλής του ΕΟΔΥ. Μέχρι στιγμής, η πρόταση από τον κ. Κικίλια για αξιοποίηση του δεύτερου στο υπουργείο Τουρισμού, δεν επιβεβαιώνεται.

Ο κ. Αρκουμανέας ανέλαβε επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), το Νοέμβριο του 2019.

Μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2020, ενέσκηψε η πανδημία της COVID-19, με το πρώτο κρούσμα να είναι γεγονός και στην Ελλάδα και να καταγράφεται στις 26 Φεβρουαρίου 2020.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του Οργανισμού, καθώς η πανδημία συνεχίζεται και παρά τους εμβολιασμούς, ίσως μας περιμένουν εκπλήξεις.

Ο κ. Αρκουμανέας, έχει υπάρξει στο παρελθόν συνεργάτης του πρώην υπουργού Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη και είναι γνώστης των θεμάτων Υγείας. Είναι οικονομολόγος, με MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται το χώρο της Υγείας, ενώ είναι παντρεμένος με τη γνωστή παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου.

Παράλληλα είναι πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ