ΠολιτικήΟδοντίατροι: Η στοχοποίηση του Ηλιόπουλου και η φοροδιαφυγή

Οδοντίατροι: Η στοχοποίηση του Ηλιόπουλου και η φοροδιαφυγή

- Advertisement -

Την διαμαρτυρία του «για την συλλήβδην στοχοποίηση των οδοντιάτρων» εκφράζει με σχετική ανακοίνωσή του, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, «με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου περί τεράστιας φοροδιαφυγής στον Οδοντιατρικό κλάδο»

"Την

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, «οι οδοντίατροι, όπως και οι λοιποί επαγγελματίες υγείας, εκτελούν με υπευθυνότητα το έργο τους, συμβάλλουν στη προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουν στην εθνική οικονομία, ανάλογα με τις δυνάμεις τους και δεν πρέπει να εργαλειοποιούνται στα πλαίσια των προεκλογικών αντιπαραθέσεων και δη με γνώμονα το εάν ψηφίζουν ή δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο κόμμα. Οποιαδήποτε μομφή κατά των οδοντιάτρων θα πρέπει να αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, άλλως, συνιστά συκοφαντία».

Ανακοίνωση από τον Κλάδο Οδοντιάτρων του Τομέα Υγείας της ΝΔ

«Με έκπληξη και οργή ακούσαμε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Όθωνα Ηλιόπουλο να δικαιολογεί τα μέτρα φοροεπιδρομής και στοχοποίησης που ετοιμάζουν για τους οδοντιάτρους με την αδιανόητη δήλωση “έτσι κι αλλιώς δεν μας ψηφίζουν”», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Κλάδος του Τομέα Υγείας της ΝΔ.

«Ο κ. Ηλιόπουλος μας είπε εν ολίγοις ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ κριτήριο για τη φορολόγηση των διάφορων επαγγελματικών ομάδων είναι το τι ψηφίζουν! Οι φορολογικές κλίμακες δηλαδή θα καταρτίζονται ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές κάθε κλάδου. Διαβεβαιώνουμε ότι οι Οδοντίατροι θα το έχουμε υπόψιν μας πηγαίνοντας στις κάλπες την Κυριακή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ