ΠολιτικήΟδοντίατρος ο πρόεδρος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Οδοντίατρος ο πρόεδρος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

- Advertisement -

Ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες ανέλαβε την προεδρία της πολιτιστικής σημαίας του Δήμου Αθηναίων, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, μετά την έξοδο της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες ανέλαβε την προεδρία της πολιτιστικής σημαίας του Δήμου Αθηναίων, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, μετά την έξοδο της Κατερίνας Γκαγκάκη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αθηναίων ήταν η αφορμή παρουσίασης του υπό τη νέα του ιδιότητα. Για πολλούς ήταν λογικό – ως αντιπρόεδρος της Τεχνόπολης ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων κ. Κωνσταντίνος Δέδες προήχθη σε πρόεδρο μετά το ολίσθημα της προκατόχου του στον γλιστερό δρόμο των τηλεοπτικών πάνελ.

Αν και πολλοί λένε ότι υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, κρούσεις σε άλλα πρόσωπα όχι απαραίτητα εκλεγμένα στη δημοτική παράταξη του κ. Κώστα Μπακογιάννη αλλά με κύρος και εμπειρία στον πολιτισμό, τελικά πρυτάνευσε η ήρεμη θεσμική λογική. Ο αντιπρόεδρος προήχθη σε πρόεδρο.

Ανατρέχοντας στο σύντομο βιογραφικό του στη σελίδα της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» με το ιστορικό του, διαβάζουμε στο τέλος ότι «υπήρξε ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του ΑΝΤ1,ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων!»

Ο κ. Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι, σπούδασε χειρουργός οδοντίατρος, το πρώτο του ιατρείο ήταν στον Ωρωπό και εδώ και δέκα χρόνια έχει την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά.

Αγαπά επίσης τις τέχνες όπως λέει, παρακολουθεί συχνά θέατρο, επισκέπτεται μουσεία. Ετσι από εραστής των τεχνών ο χειρουργός οδοντίατρος γίνεται θεσμικός των τεχνών ως πρόεδρος της Τεχνόπολης. Ενα στοίχημα μεγάλο με την προκάτοχό του Κατερίνα Γκαγκάκη να τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή μοιράζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstragram την ανάρτηση του κυρίου Δέδε για την παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ