ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΜπακογιάννης: Βελτιώνουμε τις υπηρεσίες Υγείας για χιλιάδες ανθρώπους

Μπακογιάννης: Βελτιώνουμε τις υπηρεσίες Υγείας για χιλιάδες ανθρώπους

- Advertisement -

Ακόμα πιο πλήρεις και αποτελεσματικές γίνονται οι υπηρεσίες που παρέχει το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μετά την παράδοση σήμερα, της τελευταίας από τις εργολαβίες ύψους 15,8 εκατομμυρίων ευρώ, στο Πέτρινο Κτίριο (πρώην Σανατόριο).

Ακόμα πιο πλήρεις και αποτελεσματικές γίνονται οι υπηρεσίες που παρέχει το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μετά την παράδοση σήμερα, της τελευταίας από τις εργολαβίες ύψους 15,8 εκατομμυρίων ευρώ, στο Πέτρινο Κτίριο (πρώην Σανατόριο).

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την ολοκλήρωση και της συγκεκριμένης εργολαβίας (που αφορά υποδομές για ΑΜΕΑ, βελτιώσεις στην ομάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α.) κι αφού προηγήθηκαν οι απαιτούμενοι εργαστηριακοί έλεγχοι, το συγκεκριμένο κτίριο ενσωματώνεται στις λειτουργίες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη να δηλώνει υπερήφανος για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στο Νοσοκομείο. Έργα τα οποία «αποτελούν υποχρέωση της Περιφέρειας στους φορολογούμενους πολίτες». Και να ευχαριστεί όσοι εργάστηκαν «για να έχουμε σήμερα αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι εργασίες ανακατασκευής αφορούν την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού, διαρρυθμίσεις, αντικατάσταση στέγης-κουφωμάτων. Σε κτιριακές εγκαταστάσεις εμβαδού περίπου 8.200 τ.μ. Δίνουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν επιπλέον 200 κλίνες στη δύναμη του νοσοκομείου. Με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στο μεγαλύτερο Περιφερειακό Νοσοκομείο της χώρας στην πλήρη ανάπτυξή του.

Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού

Επιπλέον η Περιφέρεια, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, χρηματοδοτεί από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού με προϋπολογισμό 1,235 εκατ. ευρώ. Και συγκεκριμένα: Σύστημα Ψηφιακής Μαστογραφίας και συστήματα Υπερηχοτομογραφίας Καρδιολογικής Χρήσης (για ΜΣΝ) και Γενικής Χρήσης (για ΜΕΘ), Φορητό Ψηφιακό Ακτινοσκοπικό χειρουργείου, Αναισθησιολογικά Μηχανήματα, Μηχανήματα Αιμοκάθαρσης αιμοδιήθησης – αιμοδιαδιήθησης και on – line μεθόδων, Πύργοι Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής HIGH DEFINITION, και Πλήρη Πύργο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής HIGH DEFINITION.

«Τα πολλά λόγια περιττεύουν γιατί σήμερα μιλάνε τα έργα. Τα έργα και οι παρεμβάσεις που έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τα οποία είμαστε περήφανοι, αποτελούν υποχρέωση της Περιφέρειας στους φορολογούμενους πολίτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που εργάστηκαν για να έχουμε σήμερα αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Τα τελευταία χρόνια βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες Υγείας για χιλιάδες ανθρώπους. Ταυτόχρονα δίνουμε τη μάχη για να ανταποκριθεί και το κράτος στις υποχρεώσεις του απέναντι τους. Το νοσοκομείο θέλει μια διαρκή μάχη για να κρατιέται όρθιο. Κι αυτή τη μάχη δεν πρέπει να την δίνουν μόνοι τους οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και η διοίκηση. Αλλά όλοι μας να είμαστε μια γροθιά. Αυτό είναι που περιμένουν από εμάς οι πολίτες.

Δεν σταματάμε την δουλειά μέχρι την τελευταία μέρα» τόνισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ