ΠολιτικήΜόσιαλος για διοικήσεις νοσοκομείων: Οι κατάλληλες επιλογές

Μόσιαλος για διοικήσεις νοσοκομείων: Οι κατάλληλες επιλογές

- Advertisement -

Με μια ακόμη ανάρτηση ο Ηλίας Μόσιαλος σχολιάζει τα τεκταινόμενα στα νοσοκομεία της χώρας και την επιλογή των διοικητών.

Με μια ακόμη ανάρτηση ο Ηλίας Μόσιαλος σχολιάζει τα τεκταινόμενα στα νοσοκομεία της χώρας και την επιλογή των διοικητών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως σημειώνει ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας, κάτοχος της έδρας Brian-Abel Smith, στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE) «Σε λίγους μήνες θα γίνει αξιολόγηση των διοικητών και επιλογή των διοικήσεων με νέα κριτήρια. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές. Γιατί στο ΕΣΥ χρειαζόμαστε τους καλύτερους που μαζί με καλούς γιατρούς και νοσηλευτές να μπορούν να προστατεύσουν την υγεία μας» και συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφία από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας με τη διοικήτρια να χορεύει ενώ πίσω ακριβώς περνούσαν φορεία με ασθενείς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μόσιαλου

H φωτογραφία είναι από κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας με τη διοικήτρια να χορεύει ενώ πίσω ακριβώς περνούσαν φορεία με ασθενείς. Διατάχθηκε, σωστά, άμεσα ΕΔΕ. Υπάρχει όμως θέμα με τις επιλογές διοικητών στα νοσοκομεία.

Σε λίγους μήνες θα γίνει αξιολόγηση των διοικητών και επιλογή των διοικήσεων με νέα κριτήρια. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές. Γιατί στο ΕΣΥ χρειαζόμαστε τους καλύτερους που μαζί με καλούς γιατρούς και νοσηλευτές να μπορούν να προστατεύσουν την υγεία μας.

Όμως στο ΕΣΥ δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο με τις διοικήσεις. Το σημερινό σύστημα υγείας έχει, προ πολλού, εξαντλήσει τις δυνατότητες του. Χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές σημερινές και μελλοντικές μας ανάγκες, που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίδας σε όλους, και όχι μόνο σε όσους έχουν τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας ήταν προεκλογικά κεντρική προτεραιότητα των τριών μεγαλύτερων κοινοβουλευτικά κομμάτων. Είναι ακόμη;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ