ΠολιτικήΜητσοτάκης: Αξιοκρατία στο ΕΣΥ με ψηφιακές λίστες χειρουργείων

Μητσοτάκης: Αξιοκρατία στο ΕΣΥ με ψηφιακές λίστες χειρουργείων

- Advertisement -

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό των πολιτών σε όλα τα ζητήματα έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με πολίτες στην Αγία Παρασκευή, μετά την επίσκεψή του στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος».

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό των πολιτών σε όλα τα ζητήματα έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με πολίτες στην Αγία Παρασκευή, μετά την επίσκεψή του στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε μια πολύ σημαντική παρέμβαση στο χώρο της Υγείας αναφέρθηκε σε συγκέντρωση πολιτών σήμερα (17/1) στην Αγία Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, πρόκειται για την Υπουργική Απόφαση που αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα καταρτίζονται από εδώ και στο εξής οι ενιαίες και ψηφιακές λίστες χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία.

«Δεν γίνεται κάποιος, ο οποίος έχει μέσο ή όποιος γνωρίζει το γιατρό να περνάει πάνω από κάποιον άλλον, ο οποίος προηγείται στη λίστα. Θα φέρουμε τα χειρουργεία να γίνονται πολύ πιο γρήγορα και θα εξασφαλίσουμε απόλυτη διαφάνεια και απόλυτη αξιοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Όπως πρόσθεσε, πρόκειται για μία «πολύ σημαντική παρέμβαση στο χώρο της υγείας», επισημαίνοντας ότι μπορεί ν’ αναφερθεί και σε δεκάδες αντίστοιχες παρεμβάσεις που «όλες μαζί συνθέτουν την εικόνα μιας χώρας, η οποία αλλάζει. Αλλάζει, δυναμώνει, ενισχύεται, ενισχύει το διεθνές της αποτύπωμα και πηγαίνει προς τα εμπρός, παρά τις μεγάλες δυσκολίες», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Οικονομία και υγεία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου μίλησε με πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κάτοικοι της πόλης έθιξαν το ζήτημα της ακρίβειας, με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά ότι η κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό τους.

“Για εμάς η οικονομία είναι προτεραιότητα, διότι αν δεν πηγαίνει καλά η οικονομία, δεν υπάρχουν χρήματα για κοινωνική πολιτική, για την υγεία, για την παιδεία, για την άμυνα, για την ασφάλεια” τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του σε κεντρικό καφέ.

«Κάθε μέρα θα κάνουμε και βήματα στη σωστή κατεύθυνση» δεσμεύτηκε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος. Παράλληλα, τόνισε ότι η ελληνική οικονομία είναι πια σε μια τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης ενώ η Ελλάδα αλλάζει, δυναμώνει, ενισχύεται και ενισχύει το διεθνές της αποτύπωμα.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εργασίες επέκτασης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων, καθώς και να συνομιλήσει με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων που στεγάζονται εκεί. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο campus από τον Πρόεδρο του Κέντρου, Γιώργο Νούνεση, και ενημερώθηκε για το εν εξελίξει έργο αναβάθμισης των υποδομών, προϋπολογισμού 48 εκατομμυρίων ευρώ, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ