ΠολιτικήΚοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ΕΛ.Ε.Μ.Α.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η ΕΛ.Ε.Μ.Α.

- Advertisement -

Η Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) πραγματοποίησε με μεγάλη χαρά και θερμή ατμόσφαιρα για 2η συνεχή χρονιά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, στο εστιατόριο Noel στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) πραγματοποίησε με μεγάλη χαρά και θερμή ατμόσφαιρα για 2η συνεχή χρονιά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, στο εστιατόριο Noel στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων της χώρας, όπως ο Υφυπουργός Υγείας κος Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού κος Άρης Αγγελής και ο Διευθυντής του Γραφείου του κος Βασίλειος Κουτσιουρής, ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κος Χαράλαμπος Καραθάνος, ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κος Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο προηγούμενος Πρόεδρος του ΕΟΦ κος Δημήτρης Φιλίππου, η Πρόεδρος του ΙΦΕΤ κα Ελευθερία Τοκατλίδη, ο Γενικός Γραμματέας της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών κος Ελευθέριος Θηραίος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης και Αποζημίωσης Φαρμάκων κα Φλώρα Μπακοπούλου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Φαρμάκων κα Νάντια Γκογκοζώτου, η Πρόεδρος της ΠΕΦΝΙ κα Δέσποινα Μακριδάκη, η Πρόεδρος της ΠΕΦ κα Σοφία Τράντζα και εκπρόσωπος της ΗΔΙΚΑ ο κος Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, εκπρόσωποι των ακαδημαϊκών φορέων της χώρας όπως ο κος Δημήτρης Κούβελας, ο κος Αθανάσιος Βοζίκης και ο κος Νικόλαος Πολύζος, εκπρόσωποι των φαρμακευτικών συνδέσμων, άλλα στελέχη του Υπουργείου Υγείας και Οργανισμών καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των μελών της ΕΛ.Ε.Μ.Α.

Τον χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Μ.Α. κος Χρήστος Μαρτάκος ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε όχι μόνο τη νέα χρονιά, αλλά και την αφοσίωσή μας στον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης μας που δεν είναι άλλος από την συμβολή της στην όσο το δυνατόν πιο άμεση και ισότιμη πρόσβαση των ασθενών στην κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Στην ΕΛ.Ε.Μ.Α. έχουμε σαν πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών που είτε ασχολούνται είτε θέλουν στο μέλλον να ασχοληθούν με την Πρόσβαση των ασθενών στην θεραπεία τους. Το περιβάλλον έχει αλλάξει διεθνώς αλλά και στην χώρα μας, είναι γνωστό σε όλους ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές στην ΕΕ, με ήδη προ των πυλών το Joint Clinical Assessment αλλά και την υπό διαμόρφωση Ευρωπαϊκή Φαρμακευτική Πολιτική. Η ΕΛ.Ε.Μ.Α. πιστή στους στόχους της διοργανώνει σειρά συναντήσεων «Meet the Expert» με στελέχη της πολιτείας και της αγοράς.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να καλέσω συναδέλφους που εργάζονται σε τμήματα Market Access, Corporate, Governmental αλλά και Public Affairs, αλλά και κάθε μέλος της Φαρμακοβιομηχανίας, να πλαισιώσουν την ΕΛ.Ε.Μ.Α. και να υποστηρίξουν το έργο της.

Παράλληλα έχω την χαρά και εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Μ.Α., να αναγγείλω τη διοργάνωση της 2ης Ημερίδας Market Access for non-Market Access με τίτλο:

’’Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους’’ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαϊου 2024 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα».

Ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της πίτας και κλήρωση για τους τυχερούς, ενώ η βραδιά έκλεισε με φαγητό και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Λίγα λόγια για την ΕΛ.Ε.Μ.Α.

Η Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2022 με σκοπό να ανταποκριθεί στην ανάγκη ύπαρξης ενός αμιγώς επιστημονικού – μη κερδοσκοπικού φορέα για το αντικείμενο του Market Access στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να συμβάλλει μέσω εκπόνησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ενεργειών, στη διαθεσιμότητα των νέων αλλά και των υπαρχουσών θεραπειών στους ασθενείς. Στόχος της ΕΛ.Ε.Μ.Α. είναι να καθιερωθεί ως η ηγετική επιστημονική και επαγγελματική ένωση, που θα αναδείξει και θα διευρύνει το ρόλο του Market Access στο χώρο των φαρμάκων, των συμπληρωμάτων διατροφής και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, συμβάλλοντας μέσω της εκπαίδευσης στη συνεχή βελτίωση και στην υψηλή επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του Market Access, οδηγώντας στην αποτελεσματικότερη πρόσβαση των ασθενών στην κατάλληλη αγωγή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ