ΠολιτικήΚικίλιας: Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Αγία Σοφία

Κικίλιας: Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Αγία Σοφία

- Advertisement -

Τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων σχολίασε ξανά σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων σχολίασε ξανά σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων Αγία Σοφία και να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών».

Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός παραθέτει και βίντεο από την ομιλία του στη βουλή χθες σχετικά με αυτό το θέμα:

«Ας προσπαθήσουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και ας μην βλέπουμε κάποιες ισχνές μειοψηφίες οι οποίες ήδη ξεκίνησαν τα fake news στα social media.

“Κλείσατε” λέει “την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων” που είναι το μόνο covid νοσοκομείο για παιδιά στη νότια Ελλάδα. Θέλετε να αφήσουμε ξεκρέμαστη τη νότια Ελλάδα ενώ πηγαίνουν όλα δωρεάν στο Ωνάσειο και χειρουργούνται αν χρειάζεται. Ανασφάλιστα και ασφαλισμένα, όλα τα παιδιά, όλου του κόσμου.

Έχει μεριμνήσει η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας. Και κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news εν μέσω της νυκτός. Ενοχλεί που η ελληνική κοινωνία σταθμίζει και θεωρεί στη συντριπτική πλειοψηφία πάνω από κόμματα ότι είναι προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση η υγεία και ένωσης και αλληλεγγύης και στήριξης για όλους τους Έλληνες», είπε ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας και χαρακτήρισε ανέντιμο αυτό που κυκλοφόρησε μέσα στη νύχτα γιατί έχει να κάνει με μικρά παιδιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ