ΠολιτικήΓεωργιάδης: Ο Κασσελάκης δεν βγάζει το πόθεν έσχες -Κάτι κρύβει

Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης δεν βγάζει το πόθεν έσχες -Κάτι κρύβει

- Advertisement -

Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μιλώντας στο One και στην εκπομπή «Εδώ» με τον Σταμάτη Ζαχαρό, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για το επίδικο θέμα του «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν έχει ακόμη καταθέσει.

«Είναι ένα θέμα που το συζητάμε και προσπαθούμε να τον φέρουμε προ των ευθυνών του. Γιατί δεν δίνει το ”πόθεν έσχες” του; Γιατί κάτι θέλει να κρύψει. Τόσο απλά. Ο νόμος ποτέ δεν είχε προβλέψει την περίπτωση ενός τουρίστα που θα ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης. Ο νόμος είναι φτιαγμένος με τη λογική ότι ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης θα γίνει αρχηγός. Δεν είχε σκεφτεί ο νομοθέτης ότι κάποιος θα πάει για μπάνιο με το μαγιό και τον σύντροφό του, τον άντρα του, και ξαφνικά θα πάρει κι ένα κόμμα φεύγοντας με τις βαλίτσες. Αυτό δεν το είχε σκεφτεί κανένας. Δεν είχε βάλει ξεχωριστό άρθρο να πει αν είσαι τουρίστας πρέπει να κάνεις αμέσως ”πόθεν έσχες”.

»Πατάει σε αυτό ο Κασσελάκης και λέει ότι, παρότι είναι αρχηγός από τον Σεπτέμβριο, δικαιούται να το καταθέσει μαζί με όλους τους άλλους έως τις 30 Ιουνίου. Κάνει χρήση. Είναι προφανές ότι δεν εννοεί αυτόν ο νομοθέτης.

Είχε πει ότι θα καταθέσει το ”πόθεν έσχες” προ των ευρωεκλογών και τώρα λέει μετά. Γιατί δεν θέλει να το πει προ των ευρωεκλογών; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Προφανώς κάτι δεν θέλει να δούμε: Ότι έχει πολλά λεφτά; Ότι έχει λιγότερα από αυτά που έχει; Ότι τα έχει χωριστά από τον πατέρα του στην εφορία; Ότι τα έχει από εταιρεία που δεν ξέρουμε πώς την πήρε; Ένας που δεν έχει να φοβηθεί παρουσιάζει το ”πόθεν έσχες” του προ των εκλογών, για να μην μπορώ να λέω εγώ αυτά που λέω στην τηλεόραση. Προφανώς, κάποιοι συνεργάτες του του είπαν “μην το βγάλεις, θα μας σκίσουν”. Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα το βγάλει. Απλώς, μετά τις ευρωεκλογές δεν θα έχει σημασία. Σου λέει τρία χρόνια μέχρι τις εθνικές εκλογές, θα το έχουν ξεχάσει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ