ΠολιτικήΈνωση Ασθενών: Υποδέχεται τον Ηλία Μόσιαλο σε δημόσια συζήτηση

Ένωση Ασθενών: Υποδέχεται τον Ηλία Μόσιαλο σε δημόσια συζήτηση

- Advertisement -

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διοργανώνει μία διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση για την πανδημία COVID-19 με τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, συζητώντας για το ρόλο των πολιτών στην προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διοργανώνει μία διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση για την πανδημία COVID-19 με τον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο, συζητώντας για το ρόλο των πολιτών στην προαγωγή της δημόσιας υγείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στις 17:00, με κεντρικό καλεσμένο το διακεκριμένο Καθηγητή Πολιτικής Υγείας του London School of Economics και εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στην πανδημία κ. Ηλία Μόσιαλο. Συντονιστής της συζήτησης είναι ο δημοσιογράφος κ. Παύλος Τσίμας. Το στρογγυλό τραπέζι ολοκληρώνεται με την Πρόεδρο της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας Κατερίνα Κουτσογιάννη και τον Διευθυντή του οργανισμού Γιώργο Τσιακαλάκη.

Οι τρέχουσες έκτακτες συνθήκες έχουν αναδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο διαχρονικές παραδοχές σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης του ενεργού ρόλου των πολιτών σε ζητήματα ατομικής και δημόσιας υγείας και τη μετατόπιση του κέντρου βάρους του υγειονομικού συστήματος από τη θεραπεία στην πρόληψη.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η εκδήλωση θα επιχειρήσει να αναδείξει τα επιτεύγματα, τις προκλήσεις και τις αδυναμίες της πρώτης περιόδου της πανδημίας σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Να προτείνει τους θεμελιώδεις πυλώνες μίας σύγχρονης προσέγγισης για τη δημόσια υγεία.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση που πραγματοποιεί η Ένωση Ασθενών μπορείτε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.livemedia.gr/enosiasthenonevent

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Sanofi, Pfizer, Gilead Sciences, Bristol-Myers Squibb, Ευρωπαϊκή Πίστη, INTERAMERICAN, Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ