ΠολιτικήΆγρια κόντρα Πολάκη- Αγαπηδάκη: Υπουργός το τρολ της Πειραιώς

Άγρια κόντρα Πολάκη- Αγαπηδάκη: Υπουργός το τρολ της Πειραιώς

- Advertisement -

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και την αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη μετά την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και την αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη μετά την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο κ. Πολάκης, με αφορμή τη διάταξη για τα μονοκλωνικά αντισώματα είπε πως η ρύθμιση αυτή στο παρών νομοσχέδιο είναι η απόδειξη ότι η επιχείρηση «Ελευθερία» απέτυχε.

«Απέτυχε διότι λέτε αισχρά ψέματα. Οι νεκροί στην Ελλάδα είναι σήμερα 37.089. Ο πιο αξιόπιστος δείκτης θανάτων είναι ο δείκτης θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Αυτός είναι ο πιο σκληρός δείκτης που δείχνει τι έχει πετύχει η χώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ποιος είναι για τη χώρα μας σήμερα; 3.595. Πόσο έχει η Πορτογαλία που την ξεπεράσαμε; 2.813. Η Γαλλία 2.556. Η Αυστρία 2.486. Η Γερμανία 2.100, η Ολλανδία 1.336, η Νορβηγία 1.028″.

Εδώ λοιπόν που είπατε ότι μας σώσατε αποδεικνύεται ότι είμαστε η μόνη χώρα της Δυτικής Ευρώπης σε θανάτους. Κι οι λόγοι είναι δύο: Δεν φέρατε όταν έπρεπε έστω και καθυστερημένα τις θεραπείες των μονοκλωνικών αντισωμάτων και γιατί δεν είχατε πραγματικές ΜΕΘ που να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα περιστατικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποτε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας κ. Πολάκη»

«Μετά το πολάκειο ήθος, έχουμε και την πολάκεια επιστήμη και την πολάκεια πολιτική»
Η κυρία Αγαπηδάκη πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε στον Παύλο Πολάκη υποστηρίζοντας ότι φέρνει την «πολάκεια επιστήμη». «Μετά το πολάκειο ήθος, έχουμε και την πολάκεια επιστήμη και την πολάκεια πολιτική. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης που είναι αμερικανοσπουδαγμένος αποδέχεται τις επιστημονικές απόψεις και την μεθοδολογία του κ. Πολάκη που έρχεται και επιλέγει στοιχεία που κανένας άλλος δεν έχει ανακαλύψει στον κόσμο, νομίζοντας ότι είναι και τα σωστά για να μετράμε κάτι το συγκεκριμένο», απάντησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Απαντώντας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, υπογράμμισε πως «η χώρα με βάσει τον ΠΟΥ έχει αξιολογηθεί για τα στοιχεία που αφορούν την πανδημία και τα στοιχεία που αναφέρουμε είναι στοιχεία ανοικτά και προσβάσιμα σε όλους, εκτός εάν ο κ. Πολάκης αμφισβητεί και τον ΠΟΥ».

Η κυρία Αγαπηδάκη, ανέφερε πως «εάν ο κ. Πολάκης έχει εφεύρει κάποια δικιά του μέθοδο μέτρησης, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση» ενώ απευθυνόμενη προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είπε «όταν ήμουν γενική γραμματέας του υπουργείου Υγείας σας θυμάμαι έξω από το παράθυρό μου να φωνάζετε μαζί με τους αντιεμβολιαστές» και πρόσθεσε «ακόμα και αν ακούγεται κάπως θρασύ, κάποτε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας κ. Πολάκη».

Η αναπληρώτρια υπουργός, σχολιάζοντας επίσης τις αναφορές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διδακτορική διατριβή της είπε: «Εάν ασχολούμουνα με κάθε συκοφαντία, δεν θα έβρισκα τον χρόνο για να κάνω το έργο που προσπαθείτε να αποδημήσετε αναπαράγοντας και εκτοξεύοντας αυτές τις συκοφαντίες». Καταλήγοντας κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι η τακτική του είναι μονίμως η ίδια: «όπου βρίσκετε έργο προσπαθείτε να αποδημήσετε το πρόσωπο που το παράγει». «Δεν πειράζει κύριε Πολάκη συνεχίστε» είπε η κυρία Αγαπηδάκη.

«Τρολ της Πειραιώς»

Ο κ. Πολάκης απάντησε στην κυρία Αγαπηδάκη για το πολάκειο ήθος χαρακτηρίζοντάς την «τρολ της Πειραιώς». «Αυτή η τοποθέτηση Αγαπηδάκη περί πολάκειου ήθους έρχεται σε συνέχεια μιας δημοσίευσης πολλά χρόνια πριν, που λέει τα εξής, ‘φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιογιό’ αυτή εδώ είναι υπουργός υγείας. ‘Κάθεται εκείνος και σκέφτεται για να τα ζητάει αυτή θα είναι πολύτιμα’», ανέφερε αρχικά.

«’Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα, μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια μπριλάντια. Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσο. Έτσι λοιπόν τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε και κατάντησε σε αυτήν την ηλικία να κυκλοφορεί με μία γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία. Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκ@@@τ@@@ δεν είναι χρυσάφι. Γι’ αυτό να το αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση το Πολάκι. Στην πραγματικότητα είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό’. Δηλαδή αυτό το ΤΡΟΛ της υπόγας της Πειραιώς την κάνατε υπουργό Υγείας», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ