Πολιτική«Νοβαρτιζόμενα παπαγαλάκια» - Πολάκης κατά δημοσιογράφων

«Νοβαρτιζόμενα παπαγαλάκια» – Πολάκης κατά δημοσιογράφων

- Advertisement -

Λόγo για «νοβαρτιζόμενα παπαγαλάκια» έκανε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στα social media επειδή χαρακτήρισαν «ασέβεια» και «αμετροέπεια» το γεγονός ότι χαμογελούσε την ώρα που μιλούσε συγκινημένος ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στον Παύλο Τσίμα, τον οποίο κατονόμασε και χαρακτήρισε «πληρωμένο μικρόφωνο του Σκάι».

Ακολουθεί η ανάρτηση στο facebook:

«Χθες -οπως είπα ΚΑΙ στην ομιλία μου -ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ κοιτάζοντας προς τα έδρανα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ,την ώρα που ο κυριος Πικραμένος ελεγε για τη δραματική κατάσταση ελλείψεων βασικών υλικών στα νοσοκομεία που ειχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνησή του, ενθυμούμενος τις δηλώσεις στελεχών της σημερινής αξιωματικής αντιπολιτευσης πως τότε όλα ηταν άριστα και τα κατέστρεψε ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ .

Σημερα όλος ο εσμός των νοβαρτιζόμενων παπαγαλακίων των ΜΜΕ μιλαει για ασέβεια και απρέπεια δικιά μου προς τον ηλικιωμένο πρωθυπουργό!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ 2012-14 και κάνετε τετοια διαστρέβλωση?????

ΥΓ Πρωην αρθρογράφε του Ριζοσπαστη και νυν πληρωμένο μικροφωνο του ΣΚΑΙ Παύλο Τσίμα τελικώς η τέχνη -ακομα και του δρομου- αποτυπωνει καλύτερα την πραγματικότητα απο τα λογια…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ