NewsΓιατρός-«μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και η ταυτότητα του

Γιατρός-«μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και η ταυτότητα του

- Advertisement -

Σήμερα αναμένεται αναμένεται να δοθούν από την αστυνομία στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 47χρονου που εξαπατούσε κόσμο με την ιδιότητα ως γιατρός – «μαϊμού».

Σήμερα αναμένεται αναμένεται να δοθούν από την αστυνομία στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 47χρονου που εξαπατούσε κόσμο με την ιδιότητα ως γιατρός - «μαϊμού».

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων του 47χρονου ψευτογιατρού ποντάρουν οι αρχές για να μπορέσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της πολυετούς δράσης του.

Η αστυνομία είναι σίγουρη, πώς μέρα με τη μέρα, και αφού δουν το πραγματικό του πρόσωπο, πολλά από τα θύματα του θα θελήσουν να καταθέσουν για το δράμα που  έζησαν, όπως η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της

“Μας ανέκοψε τις προσπάθειες που κάναμε ήδη να έρθουμε τότε σε επαφή με άλλους γιατρούς στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Υπήρχαν ακόμα περιθώρια ακόμα αντιμετώπισης. Είχε μια απίστευτη πειθώ, ένα ταλέντο στο να σε μαγνητίζει” θυμάται η μητέρα της 14χρονης.

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, που διέμενε σε πολυτελή έπαυλη,  είχε σκαρφιστεί κάθε λογής ιστορία και ειδικότητα, ήταν γιατρός, ειδικός τηλεπικοινωνιών μεσίτης ακινήτων, πιλότος, υψηλόβαθμο στέλεχος CIA .

Η δράση του γιατρού – μαϊμού

“Ότι ήταν και πιλότος – εκπαιδευτής και ογκολόγος, ότι εκπαιδεύτηκε στο Χάρβαρντ. Και άλλα, άλλα πολλά είχε πει, του είχε πει πολλά” αναφέρει πατέρας θύματος.

Βαριά ασθενείς, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, περίμεναν καρτερικά για ώρες να τον δουν ακόμα και σε μοναστήρια. Είχαν την ελπίδα ότι η θεραπεία που χαρακτήριζε ως επαναστατική και τους πουλούσε με υψηλό τίμημα θα τους έσωζε.

Η πρώτη του μεγάλη κομπίνα καταγράφεται 15 χρόνια πριν. Κατηγορείται ότι κατάφερε να αποσπάσει 9,5 εκατ. Ευρώ, από επιχειρηματία προκειμένου να του πουλήσει προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα. Λειτουργούσε όπως δήλωνε ως απεσταλμένος του τότε προέδρου των ΗΠΑ κ. Τζορτζ Μπους και φίλος της κ. Κοντολίζα Ράις.

Αν και η υπεπολυτελής κατοικία του με τις πισίνες και τα γήπεδα τένις μαρτυρούν την οικονομική του κατάσταση , ο ίδιος  λίγα χρόνια πριν το 2016 παρουσιαζόταν ως παραγωγός βοτάνων που το εισόδημα του δεν ξεπερνούσε τα 1.000 ευρώ.

Αύριο αναμένεται να δοθούν από την αστυνομία στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 47χρονου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ