Ιδιωτικά ΘεραπευτήριαΠροσωπικός Φάκελος Υγείας για τους ασθενείς σε ηλεκτρονική μορφή

Προσωπικός Φάκελος Υγείας για τους ασθενείς σε ηλεκτρονική μορφή

- Advertisement -

Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, με γνώμονα την ανταπόκρισή του στις υψηλές απαιτήσεις των ασθενών και την εναρμόνισή του με την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας τον Προσωπικό Φάκελο Υγείας (Personal Health Record) «my υγεία» του ασθενή σε ηλεκτρονική μορφή.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το «my υγεία» είναι μια δομημένη συλλογή και αποθήκευση όλων των ιατρικών δεδομένων του ασθενή σε ψηφιακή μορφή, μέσω του οποίου ο ασθενής μπορεί εύκολα και γρήγορα να έχει πρόσβαση και να επικοινωνήσει όποτε ο ίδιος επιθυμεί, τις πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία του, σε ένα ασφαλές και εμπιστευτικό περιβάλλον και με σεβασμό στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του.

Η πρόσβαση του ασθενή στο ιατρικό ιστορικό είναι άμεση και εύκολη, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να συγκρίνει παλαιότερες εξετάσεις ή δεδομένα με νεότερα, γεγονός πολύ σημαντικό για την ορθότερη διαχείριση και αγωγή της υγείας του.

Ιατρικά δεδομένα

Τα ιατρικά δεδομένα του ασθενή μεταφέρονται εύκολα, ενημερώνονται συνεχώς και η φύλαξή τους είναι ασφαλής, προκειμένου ο ίδιος ανά πάσα στιγμή να έχει πρόσβαση στον ιατρικό του φάκελο. Παράλληλα, ο ασθενής απαλλάσσεται από την ανάγκη να μεταφέρει συνέχεια πακέτα εξετάσεων, να τα αρχειοθετεί και επιπλέον απαλλάσσεται από τον κίνδυνο να χαθούν ή να αλλοιωθούν τα στοιχεία από τη χρήση ή τη φθορά του χρόνου.

Επίσης, δεν απαιτείται η φυσική του παρουσία για την παραλαβή αποτελεσμάτων εξετάσεων, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και ταλαιπωρία, καθώς ο ιατρικός του φάκελος είναι πάντα διαθέσιμος σε «private cloud» που διασφαλίζει την πρόσβαση στον φάκελο μόνο από τον ασθενή.

Το σύστημα είναι βασισμένο σε διεθνή πρότυπα και είναι πάντοτε ενημερωμένο σε όλο το φάσμα των Ελληνικών και διεθνών ιατρικών κωδικοποιήσεων. Τα δεδομένα αποτελούν ιδιοκτησία του ασθενή και τηρούνται με μέγιστη ασφάλεια από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ που είναι υπεύθυνος για την αποθήκευση και φύλαξη των πληροφοριών.

Νοσοκομείο Υγεία
Πολύτιμο εργαλείο…

Όπως δηλώνει o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης «Το «my υγεία» αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για τους ασθενείς, καθώς μπορούν πλέον οι ίδιοι να παρακολουθούν τις πληροφορίες που αφορούν στην υγεία τους με μεγαλύτερη ευκολία, όσο και για τους ιατρούς τους, καθώς η επικοινωνία μεταξύ τους βελτιώνεται σημαντικά».

Η διαδικασία εγγραφής στο «my υγεία» είναι απλή και σύντομη. Αρκεί να επισκεφτείτε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ με την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο, για να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση εγγραφής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ