Ιδιωτικά ΘεραπευτήριαΤα ευεργετικά αποτελέσματα του θηλασμού από την Γένεσις

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του θηλασμού από την Γένεσις

- Advertisement -

Με αφορμή τον εορτασμό της εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική, η μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, διοργανώνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου (10.00-14.00) μια πολυθεματική εκδήλωση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του.

Ομάδα Μητρικού Θηλασμού της ΓΕΝΕΣΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Για όλες τις πτυχές του θηλασμού και τα ευεργετικά του αποτελέσματα θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες υγείας, ενώ ταυτόχρονα η έμπειρη Ομάδα Μητρικού Θηλασμού της ΓΕΝΕΣΙΣ, θα «αγκαλιάσει» τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για το μπάνιο και την γενικότερη περιποίηση του νεογνού.

Στην εκδήλωση θα δώσουν επίσης το παρόν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χατζηβρέττα, ιατροί του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΚΜ, και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, μέσω της Αντιδημάρχου Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας κας Γιαννούδη.

Την δικιά της ξεχωριστή πινελιά, θα δώσει ομάδα φοιτητών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μια έρευνα σχετικά με το «τι θέλει να μας πει το μωρό με το κλάμα του»!

Υποστηρικτές της γιορτής θηλασμού ΓΕΝΕΣΙΣ, οι εταιρείες Medela Greece και Kiddo.

Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://s.heyo.com/9b194b

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ