ΕπιχειρηματικάΙΑΣΩ: 26o Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού -Παγκόσμια Εβδομάδα

ΙΑΣΩ: 26o Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού -Παγκόσμια Εβδομάδα

- Advertisement -

Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί το “26° Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού” της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ, από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί το "26° Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού" της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ, από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Tο επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει καταρτισθεί βάσει των Οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Αθήνας.

Καθημερινά, θα υπάρχει θεωρητική εκπαίδευση 23 ωρών με ομιλίες και παρουσιάσεις και πρακτική εκπαίδευση 8 ωρών των συμμετεχόντων στα ενδεδειγμένα Νοσηλευτικά Τμήματα της Κλινικής.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες Επαγγελματίες Υγείας με πολυετή εμπειρία και συμβολή στην υποστήριξη, προαγωγή και προώθηση του Μητρικού Θηλασμού στη χώρα μας.

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ η Έναρξη του Σεμιναρίου κατά την οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δρ Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, ο κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ, ο κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου, Παιδίατρος – Νεογνολόγος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΙΑΣΩ, η κα. Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ, καθώς και η κα. Βικτωρία Βιβιλάκη, Μαία RM PgCert MMedSc PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθηνών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υγείας και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για δηλώσεις συμμετοχής: Γραμματεία Νοσηλευτικής Διεύθυνσης στα τηλέφωνα: 210 618 4155 & 210 618 4199

Τεχνική TOETVA

Να σημειωθεί πως στο ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η πρώτη παραθυρεοειδεκτομή (αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς). H παραθυρεοειδεκτομή έγινε σε νοσοκομείο της Αθήνας με την τεχνική της Ενδοσκοπικής Διαστοματικής προσπέλασης (TOETVA).

Η Ενδοσκοπική Διαστοματική τεχνική (TOETVA – TransOral Endoscopic Thyroidectomy Vestibular Approach) είναι νέα, καινοτόμος μέθοδος για την αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων. Με ελάχιστο χρόνο νοσηλείας και άμεση ανάρρωση.

Τυγχάνει ραγδαίας αποδοχής παγκοσμίως, όχι μόνο για τα ισάξια αποτελέσματα σε σύγκριση με την ανοιχτή μέθοδο. Αλλά και για το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση διενεργείται ενδοσκοπικά από το στόμα. Χωρίς τομές. Οπουδήποτε στο δέρμα και συνεπώς χωρίς αντιαισθητικές ουλές στην περιοχή του λαιμού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ