Το νέο application Let’s ΠΑΠ δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, την τρίτη πιο κοινή μορφή καρκίνου στην Ελλάδα, με πάνω από 500 νέα περιστατικά ανά έτος.

Μάλιστα, από τα στοιχεία των τελευταίων ετών προκύπτει πως το 80% των Ελληνίδων δεν πραγματοποιούν τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό για μια χώρα όπως η Ελλάδα. Και γιατί δεν τον πραγματοποιούν; Είτε επειδή δεν γνωρίζουν, είτε επειδή φοβούνται είτε επειδή ντρέπονται!

Πίσω από αυτό, είναι η φαρμακευτική εταιρία AENORASIS με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group). H HeCPA Group είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αποτελούμενος κυρίως από γιατρούς από ολόκληρη τη χώρα, με αποστολή την έρευνα σε θέματα προληπτικού ελέγχου και αντιμετώπισης των παθολογικών καταστάσεων του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας, καθώς και την ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την ανάπτυξη δράσεων για την πληρέστερη εφαρμογή του προληπτικού ελέγχου για τους καρκίνους του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας.

Η Aenorasis είναι μια αμιγώς Ελληνική Φαρμακευτική εταιρεία, μέλος του ομίλου ELPEN, που δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο της Υγείας στους τομείς της Ογκολογίας της Ανοσολογίας και της Πυρηνικής Ιατρικής, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς οίκους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποκτήστε το πατώντας εδώ….