ΕπιχειρηματικάΒραβείο Φήμης στον φαρμακευτικό κλάδο για τη ΒΙΑΝΕΞ

Βραβείο Φήμης στον φαρμακευτικό κλάδο για τη ΒΙΑΝΕΞ

- Advertisement -

Με μια σημαντική διάκριση έκλεισε το 2023 για τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία βραβεύθηκε ως η φαρμακευτική εταιρεία με την Καλύτερη Φήμη στο ελληνικό κοινό.

Με μια σημαντική διάκριση έκλεισε το 2023 για τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία βραβεύθηκε ως η φαρμακευτική εταιρεία με την Καλύτερη Φήμη στο ελληνικό κοινό.
Διακρίνονται από αριστερά Ανδρέας Βερνίκος, Operational Excellence Manager της ΒΙΑΝΕΞ, Κυριάκος Σουλιώτης, Καθηγητής Πολιτικής Υγείας και Διευθυντής Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας, Μαρίνα Καβούκα, Communications Manager της ΒΙΑΝΕΞ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η απονομή, που έλαβε χώρα στις 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Ημερίδας Reputation Pharma 2023, ήρθε ως αποτέλεσμα των ευρημάτων της πανελλαδικής έρευνας «Η εικόνα των φαρμακευτικών εταιρειών μέσα από τα μάτια των πολιτών», την οποία πραγματοποίησε κατά το διάστημα 20-26 Νοεμβρίου 2023 η εταιρεία MRB.

Η ΒΙΑΝΕΞ συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό φήμης ανάμεσα στις εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανίες (εγχώριες και πολυεθνικές), γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά ότι η διαρκής προσπάθεια της εταιρείας για ποιότητα και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό. Είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που ορίζουν το πλαίσιο λειτουργίας της ΒΙΑΝΕΞ, και τα οποία –μαζί με την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει, την παραγωγική της δύναμη, την ισχυρή παρουσία στη χώρα και διεθνώς, την ιστορική 100ετή πορεία της– την έχουν φέρει στη θέση της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα.

«Συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο Ιδρυτής της Παύλος Γιαννακόπουλος, η ΒΙΑΝΕΞ παραμένει σήμερα στην πρωτοπορία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας» δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «Σε ένα ιδιαίτερα σύνθετο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, η ΒΙΑΝΕΞ επιβραβεύεται καθημερινά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Επαγγελματιών Υγείας και της ελληνικής κοινωνίας. Αυτήν την εμπιστοσύνη εξακολουθούμε να τιμάμε σε κάθε μας βήμα. Η ανοδική πορεία της εταιρείας δεν είναι για εμάς απλώς μια οικονομική καταγραφή, αλλά συναρτάται άμεσα με την ευθύνη, την ακεραιότητα και την προσφορά, αξίες που διαπνέουν το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ