ΕπιχειρηματικάTEVA: Τα βραβεία Humanizing Health επιστρέφουν δυναμικά

TEVA: Τα βραβεία Humanizing Health επιστρέφουν δυναμικά

- Advertisement -

H TEVA για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει τα βραβεία θεσμός, Humanizing Health και καλεί Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, να καταθέσουν υποψηφιότητα.

H TEVA για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει τα βραβεία θεσμός, Humanizing Health και καλεί Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, να καταθέσουν υποψηφιότητα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Φέτος, η TEVA θα βραβεύσει για τέταρτη συνεχή χρονιά έξι διαφορετικές πρωτοβουλίες Μη Κερδοσκοπικών Φορέων. Πρωτοβουλίες, που αφορούν στη φροντίδα των ασθενών συνανθρώπων μας και των φροντιστών τους. Μέχρι σήμερα, η ΤEVA έχει αναγνωρίσει και επιβραβεύσει 18 δράσεις οι οποίες έχουν στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Σε όλες τις διοργανώτριες χώρες οι νικητές των βραβείων είναι φορείς που υλοποιούν δυναμικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, προσφέροντας πάντα κάτι παραπάνω στους ασθενείς και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, το οποίο αποτελεί τους άτυπους φροντιστές τους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι εργαζόμενοι της TEVA με γνώμονα τις αξίες και τα πιστεύω της TEVA ότι η συνολική φροντίδα πρέπει να εμπεριέχει κατανόηση, ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και συμπόνια καλούνται να αναδείξουν τους νικητές των Βραβείων Humanizing Health, μέσω ψηφοφορίας.

Η Ιωάννα Καρώνη, Communication & Patient Support Manager TEVA, δήλωσε σχετικά: «Μέχρι σήμερα, έχουμε δει 18 ιδέες να παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τα Teva Humanizing Health Awards. Ο στόχος μας σε αυτόν τον θεσμό παραμένει ο ίδιος: Να βελτιώσουμε τη ζωή των ασθενών και των φροντιστών τους. Αυτό είναι που μας ενώνει με τους μη κερδοσκοπικούς φορείς που υποβάλλουν τις ιδέες τους για να τις κάνουμε πράξη μαζί.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ