ΕπιχειρηματικάΣυνολικά 3.590 επισκέπτες στο φετινό Hellas PHARM - Virtual Edition

Συνολικά 3.590 επισκέπτες στο φετινό Hellas PHARM – Virtual Edition

- Advertisement -

Με τις ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων στον χώρο της υγείας και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς, αλλά και τη διαδικτυακή συμμετοχή 3.590 επισκεπτών, που παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και περιηγήθηκαν στα virtual booths των χορηγών, ολοκληρώθηκε το Hellas PHARM – Virtual Edition 2021, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 10 & 11 Απριλίου 2021, αποκλειστικά διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας να το παρακολουθήσουν από τον χώρο τους!

Με τις ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων στον χώρο της υγείας και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς, ολοκληρώθηκε το Hellas PHARM – Virtual Edition
Ολοκληρώθηκε το Hellas PHARM – Virtual Edition 2021, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 10 & 11 Απριλίου 2021

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΦΣΑ, κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, «Σε πείσμα της πανδημίας, οργανώνουμε για πρώτη φορά το Hellas PHARM διαδικτυακά, τόσο το Συνέδριο, όσο και την Έκθεση. Μάλιστα η έκθεσή μας είναι η πρώτη διαδικτυακή και διαδραστική έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, στον χώρο της υγείας!

Το συνέδριό μας πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο μας, αλλά και για τη χώρα ολόκληρη. Η πανδημία απειλεί με οικονομική καταστροφή, ενώ τα φαρμακεία, πληττόμενα και αυτά, αναλαμβάνουν νέες ευθύνες. Σε αυτές τις συνθήκες, το Συνέδριο έρχεται να συμβάλλει στην ενημέρωση, αλλά και στον διάλογο και τις αναζητήσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το φαρμακείο».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου Hellas PHARM – Virtual Edition 2021, δόθηκε η ευκαιρία να περιγραφεί, αναλυθεί και αποτυπωθεί η επιταχυνόμενη διαδικασία μετατροπής του φαρμακείου σε πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσα στην επόμενη δεκαετία και να συζητηθούν φλέγοντα θέματα όπως:

«Φαρμακείο: Ο δύσβατος δρόμος 2021-2031», όπου συμμετείχαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος ΦΣΑ, Ilaria Passarani, γενική γραμματέας PGEU, Σταύρος Μπελώνης, πρόεδρος ΟΣΦΕ και Θόδωρος Σκυλακάκης, γενικός γραμματέας Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων. Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Μίλτος Αγιούμπ, φαρμακοποιός, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Hellas Pharm

«Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας: η ώρα της αξιοποίησης του φαρμακείου» με τη συμμετοχή του κ. Ανδρέα Ξανθού, πρώην υπουργού Υγείας, τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και του κ. Θανάση Παπαθανάση, προέδρου Φ.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, μέλος Δ.Σ. ΠΦΣ και μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, υπό τον συντονισμό του προέδρου του ΦΣΑ κ. Κ. Λουράντου.

«Φαρμακευτική δαπάνη: οι συνέπειές της στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και στη φαρμακευτική αγορά». To διαδικτυακό «παρών» στη συζήτηση έδωσαν οι κ.κ. Βασίλης Πενταφράγκας, εντεταλμένος σύμβουλος ΠΕΦ, Μιχάλης Χειμώνας, γενικός διευθυντής ΣΦΕΕ, Γιώργος Παπάζογλου, γενικός γραμματέας ΣΑΦΕΕ, και Στέλιος Χατζηγιάννης, φαρμακοποιός, μέλος ΦΣΑ. Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Ηλίας Γιαννόγλου, γραμματέας του Δ.Σ. του ΦΣΑ.

«Φαρμακείο 2031: τι αλλάζει και τι μένει» & «COVID-19 και φαρμακεία στην Ευρώπη: Ευρωπαίοι φαρμακοποιοί μεταφέρουν την εμπειρία τους»

Επιπλέον, το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα του Hellas PHARM – Virtual Edition 2021 περιλάμβανε 15 ομιλίες για θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, εναρμονισμένα με τις ανάγκες επιμόρφωσης και ενημέρωσης του σύγχρονου φαρμακοποιού, Εργαστήριο Πρακτικής «Διά χειρός φαρμακοποιού» και ενότητα για τα ανθοϊάματα στο φαρμακείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Με τις ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων στον χώρο της υγείας και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς, ολοκληρώθηκε το Hellas PHARM – Virtual Edition

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ