ΕπιχειρηματικάServier: Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου - 5 κορυφαίες διακρίσεις

Servier: Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου – 5 κορυφαίες διακρίσεις

- Advertisement -

Συνολικά πέντε κορυφαίες διακρίσεις συγκέντρωσε η φαρμακευτική εταιρεία Servier Hellas στα Best in Pharmacy Awards και Healthcare Business Awards, δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της κοινωνικής προσφοράς στον φαρμακευτικό κλάδο.

Συνολικά πέντε κορυφαίες διακρίσεις συγκέντρωσε η φαρμακευτική εταιρεία Servier Hellas στα Best in Pharmacy Awards και Healthcare Business Awards

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η εταιρεία βραβεύτηκε για την Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την Ορθή Χρήση των Φαρμάκων «Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου!» αποσπώντας τις εξής διακρίσεις:

Best in Pharmacy Awards:
  • PLATINUM βραβείο. Πρόκειται για ειδικό τίτλο που απονέμεται σε υποψηφιότητες με εξαιρετικές επιδόσεις.
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Τηλεόραση
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Social Media
Healthcare Business Awards:
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Τηλεόραση
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Social Media

Η Servier Hellas ανέλαβε την πρωτοβουλία υλοποίησης της εκστρατείας με σκοπό να συμβάλει στην ανάδειξη και την αντιμετώπιση του φαινομένου της χαμηλής προσήλωσης στη θεραπεία, δηλαδή της νοοτροπίας πολλών ασθενών να τροποποιούν αυθαίρετα τη δοσολογία ή να διακόπτουν τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής τους, χωρίς να συμβουλεύονται τον γιατρό τους. Αυτή η νοοτροπία είναι φυσικά εσφαλμένη, καθώς δεν γίνεται σωστά η θεραπεία του νοσήματος και η υγεία του ασθενούς τίθεται σε σοβαρό κίνδυνο.

Στο πλαίσιο αυτό, στόχος της Εκστρατείας «Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου!» είναι η αύξηση της ενημέρωσης των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, αλλά και του γενικού πληθυσμού, για την αναγκαιότητα της ορθής τήρησης της αγωγής που έχει συστήσει ο θεράπων ιατρός. Για την προβολή των μηνυμάτων της εκστρατείας δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα www.akolouthotinagogi.gr που περιλαμβάνει αναλυτική πληροφόρηση και συμβουλές που βοηθούν τους χρήστες να λαμβάνουν σωστά τα φάρμακά τους. Η καμπάνια πλαισιώνεται επίσης από τηλεοπτικό σποτ, προβολή στο YouTube, ενέργειες διαδικτυακής προβολής, σελίδα Facebook καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Βασμουλάκη: Εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών

H Αναστασία Βασμουλάκη, Project Manager Servier Hellas, δήλωσε: «Πιστή στις αρχές της ασθενοκεντρικότητας και της κοινωνικής προσφοράς, η Servier Hellas παραμένει προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους με τη νόσο. Γνωρίζοντας καλά τις σύνθετες ανάγκες τους, θεωρούμε αναπόσπαστο μέρος της ευθύνης μας απέναντί τους να συνεισφέρουμε έμπρακτα στη δημιουργία μιας ενημερωμένης και ενδυναμωμένης κοινότητας ασθενών, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στη διαχείριση της νόσου τους και θα επιτυγχάνουν τους θεραπευτικούς στόχους τους.

Η εκστρατεία Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου!, υλοποιούμενη σε μια περίοδο όπου η ανάγκη για ενημέρωση σχετικά με την προσήλωση στη θεραπεία έγινε περισσότερο επιτακτική από ποτέ, αποτελεί προϊόν αυτής ακριβώς της ευθύνης. Η πολλαπλή βράβευσή της σε δύο καταξιωμένους θεσμούς αναγνώρισης της αριστείας στον κλάδο της Υγείας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κινητοποιεί να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε θετικά στην ελληνική κοινωνία»

Η Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την Ορθή Χρήση των Φαρμάκων «Μη γίνεσαι γιατρός του εαυτού σου!» σχεδιάστηκε από την εταιρεία επικοινωνίας PHOCUS και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Ποια είναι η Servier

Η Servier είναι ένας διεθνής φαρμακευτικός όμιλος, ο οποίος διοικείται από ένα ανεξάρτητο Ίδρυμα. Έχοντας μία ισχυρή γεωγραφική παρουσία και κύκλο εργασιών €4,7 δις, αποτέλεσμα το οποίο επιτεύχθηκε στο σύνολο των 150 χώρων του ομίλου, η Servier απασχολεί 22.500 ανθρώπους παγκοσμίως. Η Servier είναι ένας ανεξάρτητος όμιλος που επενδύει σε ετήσια βάση πάνω. από το 20% των εσόδων των πρωτότυπων φαρμάκων του στην Έρευνα και Ανάπτυξη.

Με στόχο να επιταχύνει τη θεραπευτική καινοτομία προς όφελος των ασθενών, ο Όμιλος. δεσμεύεται για ανοιχτή και συνεργατική καινοτομία με ακαδημαϊκούς συνεργάτες, φαρμακευτικούς ομίλους, και εταιρείες βιοτεχνολογίας. Ενσωματώνει επίσης τη φωνή του ασθενούς και την τοποθετεί στην καρδιά των. δραστηριοτήτων του, από την έρευνα έως τη θεραπεία πέρα από το χάπι. Ηγέτης στην καρδιολογία, φιλοδοξία του Ομίλου Servier είναι να αποτελεί έναν αναγνωρισμένο και καινοτόμο παράγοντα στην ογκολογία.

Η ανάπτυξή του βασίζεται σε μια διαρκή δέσμευση για την έρευνα στα καρδιαγγειακά και μεταβολικά νοσήματα. Την ογκολογία και τις ανοσοφλεγμονώδεις και νευροεκφυλιστικές παθήσεις. Για τη διασφάλιση της πρόσβασης στη μέγιστη δυνατή φροντίδα υγείας για όλους, ο Όμιλος Servier. προσφέρει επίσης μια σειρά ποιοτικών γενόσημων φαρμάκων που καλύπτουν τις περισσότερες παθολογίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ