ΕπιχειρηματικάServier Hellas: Στους κορυφαίους εργοδότες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Servier Hellas: Στους κορυφαίους εργοδότες σε Ελλάδα και Ευρώπη

- Advertisement -

Η φαρμακευτική εταιρεία Servier συγκαταλέγεται και φέτος μεταξύ των οργανισμών που παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, έχοντας λάβει τις διακρίσεις Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022 για τρίτη και δεύτερη συνεχή χρονιά, αντίστοιχα.

Η φαρμακευτική εταιρεία Servier συγκαταλέγεται και φέτος μεταξύ των οργανισμών που παρέχουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, έχοντας λάβει τις διακρίσεις Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022 για τρίτη και δεύτερη συνεχή χρονιά, αντίστοιχα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την Ελλάδα, ο Όμιλος Servier διακρίθηκε ως Top Employer σε 5 ακόμη χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Πορτογαλία). Οι διακρίσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την επιτυχή εφαρμογή των καινοτόμων και ανθρωποκεντρικών πρακτικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Servier, οι οποίες την καθιστούν τον εργοδότη επιλογής για οποιονδήποτε επιθυμεί να αξιοποιήσει το ταλέντο του στον τομέα της θεραπευτικής προόδου.

Ειδικότερα η Servier Hellas αξιολογήθηκε από τον διεθνώς καταξιωμένο οργανισμό Top Employers Institute ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα 400 περίπου στρατηγικών και πρακτικών διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, όπως στρατηγικές ηγετικής συμπεριφοράς, ανάπτυξης ταλέντων και δεξιοτήτων, βελτίωσης της απόδοσης και ευεξίας των εργαζομένων, διαφορετικότητα και συμπερίληψη, εργασιακό περιβάλλον, ένταξη και ενσωμάτωση κ.ά.

Ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον

Η σταθερή αναγνώριση της Servier Hellas ως κορυφαίου εργοδότη επιβεβαιώνει πως οι αξίες και η κουλτούρα της ενσωματώνονται αποτελεσματικά στις πολιτικές Ανθρώπινου Δυναμικού που εφαρμόζει και ενδυναμώνουν, καθοδηγούν και κινητοποιούν τους εργαζόμενους ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην εκπλήρωση των στρατηγικών στόχων και προτεραιοτήτων της. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται η αδιάσπαστη προσήλωσή της στη διαμόρφωση ενός ευέλικτου και ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος, που καλλιεργεί και αναδεικνύει το ταλέντο και την αξία κάθε μέλους της ομάδας ξεχωριστά.

Ο Ziad Matta, Γενικός Διευθυντής της Servier Hellas & Cyprus δήλωσε: «Σε μία χρονιά που είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς, καθώς συμπληρώνονται 45 χρόνια από την ίδρυση της Servier Hellas, η διπλή διάκριση της εταιρείας μας αποτελεί τιμή και μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανους. Από την ίδρυση της εταιρείας, στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας στρατηγικής βρίσκεται ο άνθρωπος, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στους εργαζόμενούς μας. Ένας από τους βασικούς μας στόχους, πέρα από την κάλυψη των αναγκών των ασθενών, είναι η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή μας στις προκλήσεις που προκύπτουν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της υγείας. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με την ενεργό συμμετοχή των ανθρώπων μας στη λήψη σημαντικών αποφάσεων και με τη συμβολή τους στη λειτουργία της εταιρείας».

Ο Μάκης Γρηγοριάδης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Servier Hellas δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις διακρίσεις Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022, καθώς επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας για τη διασφάλιση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Διπλή διάκριση 

Στο πλαίσιο των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών που επέβαλλε η πανδημία, στη Servier Hellas παραμείναμε προσηλωμένοι και συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε πρακτικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που αναδεικνύουν τις αξίες των ανθρώπων μας, καλλιεργούν και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την αποδοτικότητά τους και επιβραβεύσαμε την προσπάθεια και τις επιτυχίες της ομάδας. Η διπλή διάκριση της εταιρείας μας αποδεικνύει πως εργαζόμαστε στο σωστό δρόμο, έχοντας ως στόχο η Servier Hellas να αποτελεί έναν άριστο επαγγελματικό προορισμό δίνοντας ευκαιρίες καριέρας σε ανθρώπους που επιθυμούν να ακολουθήσουν και να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.»

Για τη Servier

Η Servier είναι ένας διεθνής φαρμακευτικός όμιλος, ο οποίος διοικείται από ένα ανεξάρτητο Ίδρυμα. Έχοντας μία ισχυρή γεωγραφική παρουσία σε 150 χώρες και κύκλο εργασιών €4,7 δις το 2021, η Servier απασχολεί 21.800 ανθρώπους παγκοσμίως. Η Servier είναι ένας ανεξάρτητος όμιλος που επενδύει σε ετήσια βάση πάνω από το 20% των εσόδων των πρωτότυπων φαρμάκων του στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Με στόχο να επιταχύνει τη θεραπευτική καινοτομία προς όφελος των ασθενών, ο Όμιλος δεσμεύεται για ανοιχτή και συνεργατική καινοτομία με ακαδημαϊκούς συνεργάτες, φαρμακευτικούς ομίλους, και εταιρείες βιοτεχνολογίας. Ενσωματώνει επίσης τη φωνή του ασθενούς και την τοποθετεί στην καρδιά των δραστηριοτήτων του.

Ηγέτης στην καρδιολογία, φιλοδοξία του Ομίλου Servier είναι να αποτελεί έναν αναγνωρισμένο και καινοτόμο παράγοντα στην ογκολογία. Η ανάπτυξή του βασίζεται σε μια διαρκή δέσμευση για την έρευνα στα καρδιαγγειακά και μεταβολικά νοσήματα, την ογκολογία και τις ανοσοφλεγμονώδεις και νευροεκφυλιστικές παθήσεις.Για τη διασφάλιση της πρόσβασης στη μέγιστη δυνατή φροντίδα υγείας για όλους, ο Όμιλος Servier προσφέρει επίσης μια σειρά ποιοτικών γενόσημων φαρμάκων που καλύπτουν τις περισσότερες παθολογίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ